Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-23-2006, 07:19 AM
Ariesah Ariesah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 32
Question TL+ Prob.

Once again I'm having issues with my TL+ , and can not figure out what is causing it. Alright, so I gas up my marker and ssssssss... there is a gas leak, no biggie I fix the leak pull back the bolt and Clunk, clunk.. now this is a clunk and not a click like the ESP frame normally makes. It kind of sounds like there is too much pressure on the sear not allowing it to release the striker (yes the frame is fully charged). Ok, so I use my back up maker for the day. Once I get home I try it again...clunk, clunk...SOS. Ok so I pull the cover off and look at the Solenoid and it does not seem to be connecting with the sear...strange, so I try putting a penny behind the solenoid and cluk, cluk, the noid is not moving at all now. So I remove the frame from the body to get a good look at it. and click, click, it seems to be working. I add the penny again (Still not attached to the body) and Cluk..nope still nothing. To shorten this post up, It took 11 cents to get it to click again while on the body..cool I think as I gas it up and fire a few test shots after the second or third praaaaaaat..huh does not want to recock..the gauge shows there to be plenty of air, so I try it again with the same results it would fire maybe once the not recock. So my question is (about time huh) WTF???? Could the sear be sitting to low not allowing it to catch after being shot?? Could the Valve have a bad o-ring, and if so wouldn't I hear a leak from the valve area??? If anyone could be so kind and to help me with this issue I would be most thankfull. Now I have fixed many of Spyder's old and new with no problems, but strangely when It come to this one I can't seem to get it done.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2006, 07:21 AM
covert24 covert24 is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 684
Default Re: TL+ Prob.

can u take some pix of the sear/solenoid in ur trigger frame.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2006, 07:26 AM
Ariesah Ariesah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 32
Default Re: TL+ Prob.

I do not have a dig. camera, but can borrow one if needed. Now, what am I taking a pic of and why?? Pic with it cocked or normal?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2006, 07:34 AM
bamf-hacker's Avatar
bamf-hacker bamf-hacker is offline
Bling Bling Bling
 
Join Date: Dec 2005
Location: In your PC...
Posts: 5,941
Default Re: TL+ Prob.

silly question... You are using the sear that came with the e-frame and not the one that came with gun right. I believe they are slightly different.

HacKeR
__________________
Quote:
Originally Posted by TheRedBarron
secks comes to mind everytime I look at those markers. pure freaky secks.

Trust
*AO*IO*KUSA*PBN*PHOG*
You have been roshamboed
BAMF-Hacker's Mood: HAPPY HAPPY HAPPY!!!!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-23-2006, 07:47 AM
covert24 covert24 is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 684
Default Re: TL+ Prob.

they shouldnt be different. unless the tl+ is special. i thought all the spyders were generally the same?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2006, 07:58 AM
Ariesah Ariesah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 32
Default Re: TL+ Prob.

The Sear on a e-frame is different from that of a mech frame. I have used the e-frame for a few a few years now and just started having problems with it.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-23-2006, 07:59 AM
bamf-hacker's Avatar
bamf-hacker bamf-hacker is offline
Bling Bling Bling
 
Join Date: Dec 2005
Location: In your PC...
Posts: 5,941
Default Re: TL+ Prob.

Mine came with a new striker, and when I ordered my DH Titanium striker you had to tell them whether you needed the e-striker or the regular one.

HacKeR
__________________
Quote:
Originally Posted by TheRedBarron
secks comes to mind everytime I look at those markers. pure freaky secks.

Trust
*AO*IO*KUSA*PBN*PHOG*
You have been roshamboed
BAMF-Hacker's Mood: HAPPY HAPPY HAPPY!!!!
Reply With Quote
  #8  
Old 01-23-2006, 08:06 AM
covert24 covert24 is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 684
Default Re: TL+ Prob.

oh never new that. look in my slaes thread for stuff u might need.

heres the link=http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=480
Reply With Quote
  #9  
Old 01-23-2006, 08:11 AM
Ariesah Ariesah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 32
Default Re: TL+ Prob.

If is a striker issue, wouldn't it of malfunctioned before now? It is quite possible that the striker is the problem, and I was able to get the frame to fire after I added a penny and a dime behine the solenoid, but that still does not explain why it would not recock or maybe it does.... huh.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-23-2006, 08:13 AM
covert24 covert24 is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 684
Default Re: TL+ Prob.

idk. but i have a sanded striker and a new solenoid in my sales thread ifur intrested. the striker might have had 2 much wear. but all my parts in my sales thread is from a e-marker.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:02 PM.