Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Mechanical Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-16-2007, 06:10 PM
wylde01's Avatar
wylde01 wylde01 is offline
you wanna mess with me?
 
Join Date: Apr 2006
Location: Del City, Oklahoma
Posts: 723
Default mr1 ups

hey i was looking to get an mr1 as a backup for my mr2 and was wondering if you could put an acs bolt in the mr1? i know now that you can put the rocking trigger on but i do not want it to chop all the time. thanks in advace!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-16-2007, 06:18 PM
yamaha cow yamaha cow is offline
i will rain apon u!!!
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 451
Default Re: mr1 ups

look at the acs post or the custom thread. i got an acs thin in there,
Reply With Quote
  #3  
Old 01-16-2007, 07:39 PM
DRAGON's Avatar
DRAGON DRAGON is offline
sna'foo.....um.....gesund heit
 
Join Date: Dec 2005
Location: Land of the Sun
Posts: 3,658
Default Re: mr1 ups

Yes you can but it must be a MR2 ACS because the detent groove must be in the right spot or expect to continually chop the detent off -
__________________
KUSA Old School Alumni #4939
Registered: 6/26/02
Posts: 14,000+ before the old mothership went down

Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius while feeling alone apposed to smiling adversaries....

http://www.spyder.tv/forums/image.php?type=sigpic&userid=6&dateline=1201845216
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:09 PM.