Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-06-2006, 12:42 PM
paintmaster's Avatar
paintmaster paintmaster is offline
That's my baby brother.
 
Join Date: Jan 2006
Location: Casa Grande, AZ
Posts: 241
Default Quick Qestion

Can the bob long torpedo ahve a guage go on it and which is better palmers stablizer or bob long. And shold i put the guage on the reg or on the assault block.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-06-2006, 01:20 PM
vikingshadow's Avatar
vikingshadow vikingshadow is offline
Ah-roo! Ah-roo! Ah-roo!
 
Join Date: Dec 2005
Location: Where my stuff is. Duh!
Posts: 6,950
Default Re: Quick Qestion

The torp can have a guage on it. Personally, I think a guage looks better on the VA than the reg, though. As far a which is better, most people on this forum will say a Palmer's Stab is better. I have a torpedo and it's been a great reg for over a year and a half, so either would be awesome to get, especially running on Co2.
__________________
Pressing on
Never argue with an idiot; they'll drag you down to their level and beat you with experience." ~ Anonymous
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2006, 01:29 PM
DexGtr's Avatar
DexGtr DexGtr is offline
Don't make me get my Dremel.
 
Join Date: Dec 2005
Location: In My Garage Dremeling Something
Posts: 481
Default Re: Quick Qestion

personally having the gauge on the reg made it hard for me to grip the reg being that the macro fitting is on one side already
__________________
Chuck Norris gave Mona Lisa that smile.

Super Duper Feedback
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2006, 01:30 PM
paintmaster's Avatar
paintmaster paintmaster is offline
That's my baby brother.
 
Join Date: Jan 2006
Location: Casa Grande, AZ
Posts: 241
Default Re: Quick Qestion

ok ay so can i mount the gauge on the check it assault block.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-06-2006, 01:35 PM
bamf-hacker's Avatar
bamf-hacker bamf-hacker is offline
Bling Bling Bling
 
Join Date: Dec 2005
Location: In your PC...
Posts: 5,941
Default Re: Quick Qestion

yep. there is a pre threaded hole for a gauge. It just does not come with one.

HacKeR
__________________
Quote:
Originally Posted by TheRedBarron
secks comes to mind everytime I look at those markers. pure freaky secks.

Trust
*AO*IO*KUSA*PBN*PHOG*
You have been roshamboed
BAMF-Hacker's Mood: HAPPY HAPPY HAPPY!!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 01-06-2006, 01:43 PM
paintmaster's Avatar
paintmaster paintmaster is offline
That's my baby brother.
 
Join Date: Jan 2006
Location: Casa Grande, AZ
Posts: 241
Default Re: Quick Qestion

cool thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 01-06-2006, 01:44 PM
paintmaster's Avatar
paintmaster paintmaster is offline
That's my baby brother.
 
Join Date: Jan 2006
Location: Casa Grande, AZ
Posts: 241
Default Re: Quick Qestion

can i just buy any guage
Reply With Quote
  #8  
Old 01-06-2006, 04:48 PM
bamf-hacker's Avatar
bamf-hacker bamf-hacker is offline
Bling Bling Bling
 
Join Date: Dec 2005
Location: In your PC...
Posts: 5,941
Default Re: Quick Qestion

Gauge link

just make sure you get a gauge that matches the PSI you will be close to running... ex don't get a 300psi gauge if you are running at 800psi. You need one higher than what you are going to run.

HacKeR
__________________
Quote:
Originally Posted by TheRedBarron
secks comes to mind everytime I look at those markers. pure freaky secks.

Trust
*AO*IO*KUSA*PBN*PHOG*
You have been roshamboed
BAMF-Hacker's Mood: HAPPY HAPPY HAPPY!!!!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:29 AM.