Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 05-30-2006, 03:44 PM
badassser badassser is offline
New Guy
 
Join Date: May 2006
Posts: 9
Default Re: True Response Trigger Mod...

has anybody ever tried to do this to a pilot? when i conect the top plug of the switch to the middle plug it will fire one time and then the triger does not respond at all. am i doing someting wrong or will it just not work and has anyone found a way to mount a switch with the leds in the way?
Reply With Quote
  #22  
Old 05-30-2006, 05:04 PM
DRAGON's Avatar
DRAGON DRAGON is offline
sna'foo.....um.....gesund heit
 
Join Date: Dec 2005
Location: Land of the Sun
Posts: 3,658
Default Re: True Response Trigger Mod...

You're just not getting a solid connection. You need to either twist the wires tighter or solder them to the switch for a better connection. I would not suggest doing this without an on/off switch -
__________________
KUSA Old School Alumni #4939
Registered: 6/26/02
Posts: 14,000+ before the old mothership went down

Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius while feeling alone apposed to smiling adversaries....

http://www.spyder.tv/forums/image.php?type=sigpic&userid=6&dateline=1201845216
Reply With Quote
  #23  
Old 05-30-2006, 07:36 PM
badassser badassser is offline
New Guy
 
Join Date: May 2006
Posts: 9
Default Re: True Response Trigger Mod...

i was just riging it with the wire to see if it worked before i went to the trouble of taking the switch out and doing it the right way. what about mounting the extra switch. any ideas on that?
Reply With Quote
  #24  
Old 05-30-2006, 07:51 PM
DRAGON's Avatar
DRAGON DRAGON is offline
sna'foo.....um.....gesund heit
 
Join Date: Dec 2005
Location: Land of the Sun
Posts: 3,658
Default Re: True Response Trigger Mod...

I suppose for mounting the switch you'll just have to be resourceful if your trigger frame is a bit different. This thing was written 2-3 years ago. You do not have to necessarily use the switch I used in this tutorial. Best test tool I've found is a paper clip.
__________________
KUSA Old School Alumni #4939
Registered: 6/26/02
Posts: 14,000+ before the old mothership went down

Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius while feeling alone apposed to smiling adversaries....

http://www.spyder.tv/forums/image.php?type=sigpic&userid=6&dateline=1201845216
Reply With Quote
  #25  
Old 05-31-2006, 02:45 PM
badassser badassser is offline
New Guy
 
Join Date: May 2006
Posts: 9
Default Re: True Response Trigger Mod...

ok. today i completely tore my gun apart and it definatly dident work. as soon as i touch the top empty prong to the middle prong with the brown wire on it it the solenoid will click once and then the trigger will not respond at all. i realy want this mod to work so any help will be apreciated. o i have a red and black spyder pilot acs.
Reply With Quote
  #26  
Old 06-18-2006, 11:16 PM
blackrx1 blackrx1 is offline
New Guy
 
Join Date: Jun 2006
Location: central b.c.canada
Posts: 8
Default Re: True Response Trigger Mod...

Quote:
Originally Posted by bigred76
And to cut you short: don't bother trying. It's a pain to break thru the encription and highly, highly illegal in this country. They might even make an exception and reach across, say, the sea, if someone decides to reprogram their board.

(highly illegal) say what?????????
Reply With Quote
  #27  
Old 10-22-2006, 04:36 PM
Oscum Guy's Avatar
Oscum Guy Oscum Guy is offline
Need to stop cluttering threads! argharag
 
Join Date: Oct 2006
Location: ohio
Posts: 1,697
Default Re: True Response Trigger Mod...

what if i did this to my electra? is this possible? would my frame like die from speed er something?
Reply With Quote
  #28  
Old 02-16-2007, 07:14 PM
boombadan boombadan is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default Re: True Response Trigger Mod...

hey,
I have a camd 2 frame and want to do the RT mod but is it really worth loseing 3,6,full auto all those features. Idk if id really use those features yet because i just got my gun and its winter and too cold to play. would anyone really suggest it or is it not worth doing. Also later my freind might sell me his pilot board when he gets a T board and would i then be able to switch the board if i wanted to use the features still?help anyone?....
thankks Dan
Reply With Quote
  #29  
Old 02-16-2007, 07:24 PM
invisibledrummer invisibledrummer is offline
Paintball and Drumline!
 
Join Date: Nov 2006
Location: Michigan
Posts: 159
Default Re: True Response Trigger Mod...

if you dont feel like doing all that work on a marker like the electra with a rocking trigger then all you have to do is put a rubber band on one side of the trigger and when you press the other side down it will shoot and when you release that side the rubber band will pull the other side down and fire another shot. not a true response trigger but its a quick and cost effective mod. just wanted to share that incase noone else thought of it.
__________________
'06 Electra
-Lucky Spitfire Board
Zeggy 3
PMI 48/3000
Dye I3 Pro Goggles
NXe Dynasty 3+2+2 Pack
Future Ups:
Empire Revolver Barrel Kit
Trinity Reverse 7* Block
CP Grip Reg
HobbyHorse Fittings
CP DMount ASA On/Off
PMI 68/4500
Reply With Quote
  #30  
Old 02-18-2007, 09:50 AM
Oscum Guy's Avatar
Oscum Guy Oscum Guy is offline
Need to stop cluttering threads! argharag
 
Join Date: Oct 2006
Location: ohio
Posts: 1,697
Default Re: True Response Trigger Mod...

i tried ist. it doesnt work to well.an easier way is just attach a wire from the top prong to the middle.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:35 AM.