Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2010, 06:33 AM
totse totse is offline
New Guy
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default how does the tadoa board have 5 modes?

http://www.spyder.tv/section/product...ies/index.html

If the same board is in the spyder pilot, how does the board have five modes when the spyder pilot only list 3?
http://www.spyder.tv/section/product...ies/pilot.html
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2010, 08:58 AM
oldironmudder's Avatar
oldironmudder oldironmudder is offline
EM1 Tech guy
 
Join Date: Oct 2006
Location: Arkansas River Valley (left side)
Posts: 1,817
Default Re: how does the tadoa board have 5 modes?

IF the boards are the same, the programming is a bit different.
__________________
F/S/T:
WTB: WTB List
Feedback: 120+
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2010, 04:59 PM
DFSniper's Avatar
DFSniper DFSniper is offline
Official SOC Short Bus Crew
 
Join Date: Dec 2005
Location: Fairbanks, Alaska
Posts: 8,401
Default Re: how does the tadoa board have 5 modes?

Quote:
Tadao Circuit Board
+ Upgrade Available for RS & VS Series
+ 5 Modes of Operation (Semi-Auto Unlimited, Semi-Auto 15 BPS, PSP Ramp, Millenium Ramp, and 3-Shot Burst)
+ Adjustable Trigger Debounce (5 Settings)
+ Forced Shot Feature
+ Battery Status Indicator
+ Tournament Mode Lock
+ Semi-Auto Lock Switch
+ Easy Drop-In Installation
because thats a VS tadao board (without M7 chip) while the pilot has a LEAP board by Tadao.
__________________
8/23/03 OS KUSA #10898
Spyder to pump conversion tutorial!
Project LP Reposted!

Sales Thread

Feedback

Quote:
(7:11:05 PM) Battlechaser: Did you just slaughter George Clooney and steal his mojo..?
"Death doesn't exist. It never did, it never will. But we've drawn so many pictures of it, so many years, trying to pin it down, comprehend it, we've got to think of it as an entity, strangely alive and greedy."
- from Ray Bradbury's Something Wicked this Way Comes
Reply With Quote
  #4  
Old 01-01-2011, 10:03 AM
SundragonPPS SundragonPPS is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Gulf Coast
Posts: 178
Default Re: how does the tadoa board have 5 modes?

Quote:
Originally Posted by DFSniper View Post
because thats a VS tadao board (without M7 chip) while the pilot has a LEAP board by Tadao.
Nice precise answer! Just to add, the Leap board has no plug-in to add a Tadao upgrade chip that basically gives you about a gazillion choices of modes and settings. On the other hand, the VS/RS Tadao board does.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:08 AM.