Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2009, 07:39 PM
londberg57 londberg57 is offline
New Guy
Join Date: May 2009
Posts: 6
Default I have a leak but lwhere and...

how do I fix it. I got a Spyder Pilot ACS and it sounds like the leak is right above the front grip? help ME!!!!
Reply With Quote
Old 05-24-2009, 07:44 PM
Modded-Like-Hell's Avatar
Modded-Like-Hell Modded-Like-Hell is offline
Double Tomahawk my way threw
Join Date: Jul 2006
Location: Westchester County, NY
Posts: 838
Default Re: I have a leak but lwhere and...

check you o-ring on that front block... check the o-rings on your reg that hooks up to the block... also maybe your cup seal for your valve is not shutting properly, check that. try to lube your valve o-rings too
mOddEd LiKe HeLL (1:21:29 PM): i was there from 10pm to 4am
FootInY0Ass (1:22:15 PM): holy **** you dropped it hard last night
mOddEd LiKe HeLL (1:22:57 PM): and i was there thursday and friday
mOddEd LiKe HeLL (1:23:20 PM): thursday, they closed early so we went to the bar up the street afterwards
FootInY0Ass (1:23:40 PM): AA time.......
SOC Feedback : http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=5392
Ebay Feedback : http://myworld.ebay.com/vicentezarate
Reply With Quote
Old 06-25-2009, 03:52 PM
LiquidSteel's Avatar
LiquidSteel LiquidSteel is offline
I never get it right
Join Date: Feb 2009
Location: bluffton indiana
Posts: 77
Default Re: I have a leak but lwhere and...

valve orings was my issue when i got my acs used off ebay. lubbed the crap outa them and all is good. no issues since then xcpt finding parts i want at prices i can afford on a noodle budget to upgrade it lol.
Think With Your Dipstick JIMMY

feedback http://www.spyder.tv/forums/showthre...068#post241068
Reply With Quote
Old 07-14-2009, 04:08 AM
florios florios is offline
Join Date: Feb 2008
Posts: 157
Default Re: I have a leak but lwhere and...

k pull out your bolt now look at the thing that is under the bolt and check the 0 ring on it try lubeing it good or just replace the o ring
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 10:36 AM.