Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > General Spyder Discussion > General Spyder Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-23-2009, 12:23 PM
smokeytheape's Avatar
smokeytheape smokeytheape is offline
"I like my dizzy chicken!!!"
 
Join Date: Apr 2008
Location: canada
Posts: 6
Default issue with my vs2

alrighty, i've had my vs2 for a few months now, and ive really only used it twice in an arena (backyard shooting)
i havent been able to use it for awhile now, because it doesnt feel like shooting. when i turn off eyes, everything seems to work ok just pulling the trigger. but when i cock it (with or without air), my derlin bolt doesnt move forward at all to shoot. i was fiddling with it for awhile, and found out that if i hold the bolt back about 1/32 of an inch, it will fire properly; but if i just leave it alone, it just clicks at me and doesnt do anything.

any ideas? im all out

smoke
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2009, 01:08 PM
bigred76's Avatar
bigred76 bigred76 is offline
Resident *******
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Jose, CA
Posts: 6,228
Default Re: issue with my vs2

Recharge the battery and take the velocity adjuster out some.
__________________
SOC (+41, -0) | PBN (+12, -0) | New PBN (+20, -0)

URT... Ultimate Resource Thread!

The [OFFICIAL] Manual Thread!

BigRed Photography

Quote:
Originally Posted by Muddy Taco
ya my vagina hurts sometimes to
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2009, 01:50 PM
VS2 King's Avatar
VS2 King VS2 King is offline
The King Of All VS2's
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 617
Default Re: issue with my vs2

Yeah seems like the battery isnt giving the solenoid enough power to release the sear to release the bolt. charge the battery and see if that helps and just like big red said loosen the velocity because that might have too much pressure on it.
__________________
SOC FeedBack +11/-0
PbNation Feedback +6/-0

[FS/T]Core2Quad Rig

*!VS2 Owners Group!*

From PbNation
"This forum requires that you wait 30 seconds between searches. Please try again in 32 seconds."
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2009, 02:18 PM
smokeytheape's Avatar
smokeytheape smokeytheape is offline
"I like my dizzy chicken!!!"
 
Join Date: Apr 2008
Location: canada
Posts: 6
Default Re: issue with my vs2

hmmmm, i had it charged for like, 5 hours or so when i tried it last...let's see how this will work out.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-24-2009, 01:57 PM
smokeytheape's Avatar
smokeytheape smokeytheape is offline
"I like my dizzy chicken!!!"
 
Join Date: Apr 2008
Location: canada
Posts: 6
Default Re: issue with my vs2

awsome, i loosend the velocity screw just a tad, and that seems to have done the trick. . .now i just gotta find time to run over to a pball place and try it out

thanks guys
Reply With Quote
  #6  
Old 01-25-2009, 03:28 PM
VS2 King's Avatar
VS2 King VS2 King is offline
The King Of All VS2's
 
Join Date: Jun 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 617
Default Re: issue with my vs2

yep no problem man. if you ever got a question at least one of the people on these forums will have a help full answer.
__________________
SOC FeedBack +11/-0
PbNation Feedback +6/-0

[FS/T]Core2Quad Rig

*!VS2 Owners Group!*

From PbNation
"This forum requires that you wait 30 seconds between searches. Please try again in 32 seconds."
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:41 PM.