Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-17-2008, 07:39 PM
Flightfreak777 Flightfreak777 is offline
New Guy
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default E99 question

I Have a Spyder E99 and the gun works great except for one thing. It seems when I dry shoot it, it spudders out but when there is a paintball in the chamber, it shoots clean. Any ideas? Still a useable gun but kinda annoying. I took apart the entire thing today and cleaned it and checked the rings and they're all fine. I'm kind of clueless but then again I'm not expert

~Matt
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2008, 08:15 PM
Nenkitsune's Avatar
Nenkitsune Nenkitsune is offline
To the MAX
 
Join Date: Aug 2006
Location: Phoenix, AZ
Posts: 893
Default Re: E99 question

replace all the orings. Even if they LOOK okay, they can still be worn out and not sealing properly. also, a few drops of synthetic oil in the asa before you air it up does wonders.
__________________
Quote:
Originally Posted by texastornado from PBN
...i was playin with my buddy once and he told me he couldn't cock his acs which had come uncocked. It turns out his arm had fallen off...

My Feedback! (+9/-0)

ಠ_ಠ
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2009, 08:26 PM
texasvs2 texasvs2 is offline
New Guy
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 11
Default Re: E99 question

idk much about e99s but all spyders have problems with the cup seal take it out and oil it
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:24 AM.