Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-26-2006, 03:44 PM
ElPiloto's Avatar
ElPiloto ElPiloto is offline
New Guy
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sun City, Ca
Posts: 8
Unhappy First problem, I'm not the only one....

Hi, I saw this problem in a diff thread, It just happened to me and I noticed it while cleaning my gun. I've probably shot around 6000 balls with this gun so far. THe Striker bolt plug (P/N 23FA) broke off. THis part covers the ACS Venturi Bolt.

Other than dirt getting in is there anything else i should be concerned with?





Spyder Pilot ACS
Dye Sticky 3 Grips
CP 14" barrel
Trinity T-Lock feedneck
Evolution II hopper
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2006, 07:25 PM
ooglieboogliebob ooglieboogliebob is offline
Marine Corps.
 
Join Date: Dec 2005
Location: Pasadena, MD
Posts: 2,565
Default Re: First problem, I'm not the only one....

nope, it should be good ... other than what you were saying .. but then again .. it's still prone to dirt because of gap of the cocking knob ... and look at the rear cocking knobs ... even more exposure ...

No problem at all though .. shunut does have one avaliable if you want one in the BST forums. I would just suggest to grind it down a bit to make it less sharp .. and a bit neater
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2006, 11:28 AM
ElPiloto's Avatar
ElPiloto ElPiloto is offline
New Guy
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sun City, Ca
Posts: 8
Default Re: First problem, I'm not the only one....

I was finally able to get a hold of someone at kingsman. Just have to email them the warrantee card and they will send out a new part. Dang, it only took 3 days of calling and being on hold 4 ever.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2006, 02:50 PM
ooglieboogliebob ooglieboogliebob is offline
Marine Corps.
 
Join Date: Dec 2005
Location: Pasadena, MD
Posts: 2,565
Default Re: First problem, I'm not the only one....

hmm.. sending an email probably woulda been faster ..
Reply With Quote
  #5  
Old 03-01-2006, 05:26 PM
ElPiloto's Avatar
ElPiloto ElPiloto is offline
New Guy
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sun City, Ca
Posts: 8
Default Re: First problem, I'm not the only one....

I emailed them on Saturday and they never replied.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-01-2006, 05:36 PM
bigred76's Avatar
bigred76 bigred76 is offline
Resident *******
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Jose, CA
Posts: 6,228
Default Re: First problem, I'm not the only one....

It's because of the marker's blowback. It should be fine now so long as you make it not have any pointy edges and you have your striker buffer still.
__________________
SOC (+41, -0) | PBN (+12, -0) | New PBN (+20, -0)

URT... Ultimate Resource Thread!

The [OFFICIAL] Manual Thread!

BigRed Photography

Quote:
Originally Posted by Muddy Taco
ya my vagina hurts sometimes to
Reply With Quote
  #7  
Old 03-01-2006, 07:25 PM
ooglieboogliebob ooglieboogliebob is offline
Marine Corps.
 
Join Date: Dec 2005
Location: Pasadena, MD
Posts: 2,565
Default Re: First problem, I'm not the only one....

hm ... kingman usually takes about a week to reply ... just be patient .. ... well .. actually nexttime .. since your done now
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2006, 11:58 AM
Rastaskater Rastaskater is offline
Noob with a custom title
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 38
Default Re: First problem, I'm not the only one....

Quote:
Originally Posted by ElPiloto
I emailed them on Saturday and they never replied.

It was me who had the problem, all you have to do is email them, explain what happed and theyll send you a new one. In fact they didnt even ask for a serial number or anything, they also responded to my emails in a few hours.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2006, 03:22 PM
ooglieboogliebob ooglieboogliebob is offline
Marine Corps.
 
Join Date: Dec 2005
Location: Pasadena, MD
Posts: 2,565
Default Re: First problem, I'm not the only one....

hm... thats what i thought .. since i'v asked kingman quite a few things before .. but they usually reply asap
Reply With Quote
  #10  
Old 03-02-2006, 04:46 PM
ElPiloto's Avatar
ElPiloto ElPiloto is offline
New Guy
 
Join Date: Feb 2006
Location: Sun City, Ca
Posts: 8
Default Re: First problem, I'm not the only one....

HHHmmmm, I emailed them and they never replied. Also the Tech said I had to scan my warrantee card and email it to them. Darn I cant find it!!!!!! Maybe I should just call/email again and see if I get someone that wont ask for it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:20 PM.