Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 05-03-2008, 02:30 AM
Tacticalsniper25 Tacticalsniper25 is offline
New Guy
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 22
Default Re: Apache or Torque?

do i need the mounting kit too?
Reply With Quote
  #12  
Old 05-03-2008, 03:24 AM
Lonus Lonus is offline
Spyder... The AK47 of the paintball world.
 
Join Date: Aug 2007
Location: Indiana
Posts: 93
Default Re: Apache or Torque?

If you are a flanker or ambush type player the qloader is great, if you take a more head on aggressive approach you may find the 100 rounds per pod to be a bit limiting. Which ever way you go I would stick with a force feed type loader to help with any blow back trouble.
__________________
Guns don't kill people. Chuck Norris kills people.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-03-2008, 04:10 AM
TheDarkShadow's Avatar
TheDarkShadow TheDarkShadow is offline
add 1,794 posts
 
Join Date: Feb 2008
Location: South East IN
Posts: 2,773
Default Re: Apache or Torque?

the torque is not bad, they're decent loaders, but are battery hogs in comparison to other loaders, if you're willing to spend $90 go for a halo, you can't go wrong with a halo.
__________________
E-framed Sonix Pro
2009/2010 bone stock sonix
Reply With Quote
  #14  
Old 05-03-2008, 04:55 AM
Tacticalsniper25 Tacticalsniper25 is offline
New Guy
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 22
Default Re: Apache or Torque?

so the qloader only fits 100 balls? so what does it mean when it say 500 round qloader? is that the size of the silo?
Reply With Quote
  #15  
Old 05-03-2008, 09:08 AM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: Apache or Torque?

It means they give you 5 100rnd pods. If you cant hit someone in 100rnds you should take up a different sport, like ballet. Even for head on engagments 100rnds is alot of paint, and everyone owns a 4+1 or some other form of harness carry the other four pods with you when you run out put a new one on. Not a hard concept. To be honest i find "reloading with the Q-pods alot better then with my halo and paint spilling all over. All you do is turn it in and twist and your done.
__________________
General Shawn Wayne Tetz, Commander 187th Gaurds Mechanized Rilfe Division.
- Includes the 3rd armored brigade from the 34th Gaurds Armored Division. (APC's and armor as well as support elements)
-UCSF Armored Division Commander



Armored Units

-Deep insertion APC
-Killer "B" Battle Tank
-Troop Transport APC (almost done)
-Gun Truck heavy support unit (In the works)



-Order of Lenin (1st)
-Skyline Sergeant
-YGP Rep!
-Sector 4 team feild honor recipiant (UCSF)
Reply With Quote
  #16  
Old 05-03-2008, 12:58 PM
Tacticalsniper25 Tacticalsniper25 is offline
New Guy
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 22
Default Re: Apache or Torque?

yeah i know that just i want to have more ammo so i dont have to keep reloading
Reply With Quote
  #17  
Old 05-03-2008, 01:45 PM
LostCause's Avatar
LostCause LostCause is offline
Cpt of team Lost Cause
 
Join Date: May 2007
Posts: 791
Default Re: Apache or Torque?

tourqu is only 69.99? used to be 90 bucks
__________________
Pilot Owners club #64
!Pilot ACS black to blue fade!,
32* spring set,
Calmping Feedneck,
Blue Dye Stickeys-
blackVLocity JR/Virtued

Jersey:Purple DXS (dont ask....)
Pants: Blue Dye C7 or Yellow Stinger Combat BDU
Mask:Blue Vents Avatars (clear[cloudy/rainy] or smoke lense[sunny/sunny]
Pack: NXe 3+2+2
U.S. Army ROTC
Reply With Quote
  #18  
Old 05-03-2008, 01:46 PM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: Apache or Torque?

If you bought the 500RND kit I think you would be happy that really is TONS of paint. even the 100Rnd pods themselves give you alot of ammo the only thing that is tougher is with a hopper as soon as you have a chance you can "Top it up" Q-pods you cant but I think you would catch on and like it much better in the end.
__________________
General Shawn Wayne Tetz, Commander 187th Gaurds Mechanized Rilfe Division.
- Includes the 3rd armored brigade from the 34th Gaurds Armored Division. (APC's and armor as well as support elements)
-UCSF Armored Division Commander



Armored Units

-Deep insertion APC
-Killer "B" Battle Tank
-Troop Transport APC (almost done)
-Gun Truck heavy support unit (In the works)



-Order of Lenin (1st)
-Skyline Sergeant
-YGP Rep!
-Sector 4 team feild honor recipiant (UCSF)
Reply With Quote
  #19  
Old 05-03-2008, 02:40 PM
xsvly-fat's Avatar
xsvly-fat xsvly-fat is offline
Respected Player
 
Join Date: Nov 2007
Location: AZ
Posts: 2,155
Default Re: Apache or Torque?

out of those two choices i would have to say the torque, if you play only woodsball then the qloader would be a good choice too. if you play any speedball then i wouldnt recomend the qloader cause its a pain to reload
Reply With Quote
  #20  
Old 05-06-2008, 10:56 AM
Tacticalsniper25 Tacticalsniper25 is offline
New Guy
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 22
Default Re: Apache or Torque?

i think ill go with the qloader. anything else i need to mount it under the barrel? or can i just get the 130 dollar 500round qloader kit
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:23 AM.