Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-21-2008, 05:22 AM
gregbolby gregbolby is offline
New Guy
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default qloader-do i need sp8 mod kit?

do i need this to mount the qloader or can i just make a bracket?
does it come with any kind of diff feed neck etc
Thanks


G
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2008, 05:21 PM
KingTutBaller's Avatar
KingTutBaller KingTutBaller is offline
PWP Elite
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 134
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

I made my own bracket, it's not very many posts back, here's the link
http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=15825
I've seen some other homemade brackets on here, and some people also use an adapter that fits right onto their feedneck and requires no hose, you can find it on the qloader site and also on rap4 I believe.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2008, 04:04 PM
ViperX's Avatar
ViperX ViperX is offline
MR2 X-style
 
Join Date: Jul 2006
Location: Deland, FL
Posts: 197
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

I made a direct feedneck out of a 3/4" CPVC connector, cut it in half, sand the outer diameter down to give it a nice snug fit and filed out a flat groove and used a heated x-acto blade to melt a small slot for the metal ball stop.(probably not even needed in the direct feed configuration but will prevent possible breaking of balls when twisting the pods on and off)

The inner diameter was an exact snug fit with the MR2's stock feedneck. It's so tight even with a loaded pod, I don't even have any clamps or set screws holding it in place and there is no wobble.













Cutting out the need for hoses and eliminating the cluster of balls that slide around in there makes this setup a lot easier to work with IMO.

That and it cost less than a dollar........
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2008, 04:14 PM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

Thats the same thing that i did with my Q loader I didnt add the metal ball stop though I just ground one of there fittins flat and left it inside to hold it. Geez Viper looks like im tryin to steal all your ideas!
__________________
General Shawn Wayne Tetz, Commander 187th Gaurds Mechanized Rilfe Division.
- Includes the 3rd armored brigade from the 34th Gaurds Armored Division. (APC's and armor as well as support elements)
-UCSF Armored Division Commander



Armored Units

-Deep insertion APC
-Killer "B" Battle Tank
-Troop Transport APC (almost done)
-Gun Truck heavy support unit (In the works)



-Order of Lenin (1st)
-Skyline Sergeant
-YGP Rep!
-Sector 4 team feild honor recipiant (UCSF)
Reply With Quote
  #5  
Old 03-25-2008, 04:23 PM
ViperX's Avatar
ViperX ViperX is offline
MR2 X-style
 
Join Date: Jul 2006
Location: Deland, FL
Posts: 197
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

Great minds think alike right?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-25-2008, 04:25 PM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

Guess so! have anymore great ideas or do i have to try to copy them the hard way! LOL
__________________
General Shawn Wayne Tetz, Commander 187th Gaurds Mechanized Rilfe Division.
- Includes the 3rd armored brigade from the 34th Gaurds Armored Division. (APC's and armor as well as support elements)
-UCSF Armored Division Commander



Armored Units

-Deep insertion APC
-Killer "B" Battle Tank
-Troop Transport APC (almost done)
-Gun Truck heavy support unit (In the works)



-Order of Lenin (1st)
-Skyline Sergeant
-YGP Rep!
-Sector 4 team feild honor recipiant (UCSF)
Reply With Quote
  #7  
Old 03-26-2008, 12:32 AM
Jungsa's Avatar
Jungsa Jungsa is offline
Thread Killer
 
Join Date: Dec 2007
Location: @ home
Posts: 42
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

I am wondering what you do when you have to switch pods... Do you use a side arm? carry grenades?
__________________
Modified Dye Stickies-
2" Side rail- reg' rail attached to the side by a screw
Halo B w/ RIP drive-
Core MR clamping feed neck
Maddman Spring kit-
J&J Allstar edge barrel kit
Mamba coil remote

Want:
better paintball skills
Reply With Quote
  #8  
Old 03-26-2008, 03:35 AM
SpyderMan723's Avatar
SpyderMan723 SpyderMan723 is offline
TJ
 
Join Date: Nov 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,636
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

Quote:
Originally Posted by Jungsa View Post
I am wondering what you do when you have to switch pods... Do you use a side arm? carry grenades?
its not like it takes 5 minutes, just pop it out and throw a new one in
Reply With Quote
  #9  
Old 03-26-2008, 08:36 AM
bigred76's Avatar
bigred76 bigred76 is offline
Resident *******
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Jose, CA
Posts: 6,228
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

Quote:
Originally Posted by Jungsa View Post
I am wondering what you do when you have to switch pods... Do you use a side arm? carry grenades?
"SOL" rings a bell. You'd fill extra pods and put them in a pack that fits them (they're bigger than a standard pod, obviously), and swap them out on the field. Takes about 30 seconds if you're doing it slow.
__________________
SOC (+41, -0) | PBN (+12, -0) | New PBN (+20, -0)

URT... Ultimate Resource Thread!

The [OFFICIAL] Manual Thread!

BigRed Photography

Quote:
Originally Posted by Muddy Taco
ya my vagina hurts sometimes to
Reply With Quote
  #10  
Old 03-26-2008, 11:58 AM
ViperX's Avatar
ViperX ViperX is offline
MR2 X-style
 
Join Date: Jul 2006
Location: Deland, FL
Posts: 197
Default Re: qloader-do i need sp8 mod kit?

lol....funny! I'm really kinda speechless.....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:48 AM.