Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-12-2007, 04:53 PM
Protan Protan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 125
Default Re: Did I wreck my board?

It was the morining before. It was fully charged within a couple hours before I played. I have another question. Do you think its possible I may have over charged my battery? Can you do that? I turned my gun on today and still having the same problems. Does the gun give a sign when the battery is close to dead?
Reply With Quote
  #12  
Old 11-13-2007, 05:11 AM
TXTeague's Avatar
TXTeague TXTeague is offline
Mr. Clean
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 50
Default Re: Did I wreck my board?

Quote:
Originally Posted by Protan
It was the morining before. It was fully charged within a couple hours before I played. I have another question. Do you think its possible I may have over charged my battery? Can you do that? I turned my gun on today and still having the same problems. Does the gun give a sign when the battery is close to dead?
Not 100% on the VS1 but on a VS2 the lower LED will blink rapidly green (if in semi-) and rapidly blink orange (if in burst). When you say the batter was fully charged, did you check it on a voltmeter?
__________________
VS2 -Silver/Black
  • Halo B
  • CCM Feedneck
  • 14" Powerlyte Scepter Kit
  • Pure Energy 48/3000

Sonix Pro - Black/Silver
  • Halo B
  • Trinity T-lock Feedneck
  • 14" Progressive
  • Psycho Ballistics drop
  • Pure Energy 48/3000

Feedback
Reply With Quote
  #13  
Old 11-13-2007, 10:03 AM
Protan Protan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 125
Default Re: Did I wreck my board?

Yes it was fully charged it was green which ment it was charged. Its red when its charging up. And I think the same thing is with the vs1 that the led blinks and I didnt see anything blinking.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-13-2007, 02:49 PM
swoosh81 swoosh81 is offline
sparky81
 
Join Date: Aug 2006
Location: Pa.
Posts: 511
Default Re: Did I wreck my board?

You can overcharge the battery. Have you checked all connections on the board, check your eye wires to see if their pinched.
__________________
Swoosh81's Feedback 14+
Vs2 Vid

Everything You Want To know About a VS Series Gun

Free The WM3


www.our-kot.com Paintball Forums * We are the Heroes of Hypocrisy
Reply With Quote
  #15  
Old 11-16-2007, 01:30 PM
Protan Protan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 125
Default Re: Did I wreck my board?

I figured out what was wrong. One of the wires inside the frame up towards the main part of the gun disconnected from the gun. Unfortunately I didn't know I had a warranty and didn't mail it in so im gonna have to solder it back on.
Reply With Quote
  #16  
Old 11-16-2007, 04:46 PM
TXTeague's Avatar
TXTeague TXTeague is offline
Mr. Clean
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 50
Default Re: Did I wreck my board?

Glad you found your problem. Sounds like it should be an easy fix though.
__________________
VS2 -Silver/Black
  • Halo B
  • CCM Feedneck
  • 14" Powerlyte Scepter Kit
  • Pure Energy 48/3000

Sonix Pro - Black/Silver
  • Halo B
  • Trinity T-lock Feedneck
  • 14" Progressive
  • Psycho Ballistics drop
  • Pure Energy 48/3000

Feedback
Reply With Quote
  #17  
Old 11-17-2007, 09:31 AM
Protan Protan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 125
Default Re: Did I wreck my board?

Hmm wasn't an easy fix it was very hard because I couldnt get the soldering gun in the gap just behind the trigger, it took me about a half hour of figgeting but I finally got it. Very annoying fix especially since I just bought the gun and only used it twice.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-10-2008, 01:46 PM
Paintball Freak's Avatar
Paintball Freak Paintball Freak is offline
What is it that keeps drawing me back to buying a Spyder when I can buy any other gun of my choice?!?
 
Join Date: Feb 2008
Location: Pennsylvania, USA.
Posts: 576
Default Re: Did I wreck my board?

I use a 9.6 volt battery in my VS1, not a 9.5?? It came with a 9.6...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:11 AM.