Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-06-2007, 06:33 PM
collindabomb collindabomb is offline
New Guy
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Default VS2 Problems

hey. im havin problems with my VS2 and i tried servicing it and everything. It doesnt re-cock sometimes and will shoot twice at once. what should i do?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2007, 07:02 PM
clickclicksplat clickclicksplat is offline
*Insert Clever Title Here*
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 261
Default Re: VS2 Problems

Sounds like bad detents to me
__________________
Marker Setup:
Spyder VS2 stock
eVLution II Hopper
Java 68/4500 tank
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2007, 07:24 PM
oldironmudder's Avatar
oldironmudder oldironmudder is offline
EM1 Tech guy
 
Join Date: Oct 2006
Location: Arkansas River Valley (left side)
Posts: 1,817
Default Re: VS2 Problems

Are you careful with the striker oring?? Did you lube everything? Are you using a full tank?
__________________
F/S/T:
WTB: WTB List
Feedback: 120+
Reply With Quote
  #4  
Old 08-06-2007, 09:31 PM
Kaptaincool Kaptaincool is offline
lol
 
Join Date: May 2007
Posts: 16
Default Re: VS2 Problems

try lubbing all your o-rings and if not higher ur pressure. at what pressure do you have it?
__________________
EliteSpyderOwner
Vs2 Owner #8
My upped vs2
Halo b with rip drive & speedfeed
45/45
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:17 PM.