Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-26-2006, 06:40 PM
FullMetal FullMetal is offline
Electra Club Member #3
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ms.but not by choice
Posts: 64
Default Ramping

When I reset the board to the default setting it fires once on the pull and once on the release every third trigger pull, I was playing w/ the settings and got it to do that every other trigger pull, what do I need to change to make it do that every trigger pull and it not go full auto?
__________________
2k1 STO Autococker
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2006, 08:06 PM
big_daddy_d's Avatar
big_daddy_d big_daddy_d is offline
KUSA KREW FOR LIFE BABY
 
Join Date: Dec 2005
Location: Fort Gordon, GA
Posts: 1,801
Default Re: Ramping

dumb questioin but what board is in it? I'm a tard just read your sig... turn it on with the trigger depressed until it blinks 3 times I think and you will have restored factory defaults.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2006, 07:49 AM
FullMetal FullMetal is offline
Electra Club Member #3
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ms.but not by choice
Posts: 64
Default Re: Ramping

It is a t-board w/ ramping chip and I know how to reset it, I wanna know how to make it shoot on the pull and release of the trigger.
__________________
2k1 STO Autococker
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2006, 11:44 AM
covert24 covert24 is offline
Banned
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 684
Default Re: Ramping

aight easy enough. hold down the trigger and turn on the board. after a couple o seconds it should blink once. after it blinks once press the trigger 2 times. then hold down the tirgger and the led should turn off then back on again. then every timeu press and dpress the tirgger it should fire.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-27-2006, 03:03 PM
FullMetal FullMetal is offline
Electra Club Member #3
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ms.but not by choice
Posts: 64
Default Re: Ramping

That would change my Dwell to 4ms I tried it and it didn't work, the instructions on scenario dreams web site do not explain it very well, I e-mailed Damon and he told me to add a shim and decrease the dwell, I'll try that and see what happens, if anyone has any other suggestions plz post.
__________________
2k1 STO Autococker
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2006, 03:41 PM
FullMetal FullMetal is offline
Electra Club Member #3
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ms.but not by choice
Posts: 64
Default Re: Ramping

OK I have it set will It will not go full auto on me and still ramp, I think maybe its the other chip that enables it it to fire once on the pull and once on the release, the reactive selection maybe, can anyone clarify this for me, the only reactive trigger I know is on tippmans and it only helps the trigger to return, reactive on e-markers might be something different.
__________________
2k1 STO Autococker
Reply With Quote
  #7  
Old 01-27-2006, 04:52 PM
ad0131065's Avatar
ad0131065 ad0131065 is offline
Spyder Addict
 
Join Date: Dec 2005
Location: Charlotte, North Carolina
Posts: 716
Default Re: Ramping

There is a mod for that in the ESP frame section
Reply With Quote
  #8  
Old 01-27-2006, 05:27 PM
bigred76's Avatar
bigred76 bigred76 is offline
Resident *******
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Jose, CA
Posts: 6,228
Default Re: Ramping

Reactive trigger on electronic marker means it shoots once on pull of trigger, and once on release of the switch.
__________________
SOC (+41, -0) | PBN (+12, -0) | New PBN (+20, -0)

URT... Ultimate Resource Thread!

The [OFFICIAL] Manual Thread!

BigRed Photography

Quote:
Originally Posted by Muddy Taco
ya my vagina hurts sometimes to
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:21 AM.