Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > General Spyder Discussion > General Spyder Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-19-2010, 03:56 PM
ken k'niff ken k'niff is offline
New Guy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Default fps issues

ok i have a kind of custom built spyder that started out as a electra from like 99 or so. it has a fbm body that someone started to turn into a cocker but only threaded the va, still seals up fine except for a very insignificant leak from the cupseal. right now i'm running the stock hammer and valve, drilled out va, an ergo reg from a cocker, kingman acs aluminium bolt, and stock board that i had to resolder the capacitor back on. heavy main spring medium valve and i'm jumping all over in fps its going anywhere from 30 to 285 anyone know what this could be. also using co2 due to my hpa is out of hydro
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2010, 08:44 AM
Hob Hayward's Avatar
Hob Hayward Hob Hayward is offline
not a nublet, sheesh.
 
Join Date: Feb 2006
Location: MA
Posts: 2,848
Default Re: fps issues

30 to 285? thats crazy.. I'll assume everythings lubed up properly.

Any chance your reg is messed up? I would oil it from the asa and see if that helps at all.
__________________
05 Imagine
Palmer stabilizer
Maddman Rocket valve
Trinity Front block
IPS Sunbear Bolt
Dark Horizon titanium striker

Green/silver VSC CCI Phantom

Red/Black PMR SE
Reply With Quote
  #3  
Old 06-23-2010, 02:44 PM
ken k'niff ken k'niff is offline
New Guy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Default Re: fps issues

possibly figured it out on pbn think its cuz of liquid co2 past the reg cuz my asa is not lined up with my antisiphon
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:48 PM.