Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-03-2012, 07:25 AM
kpraytor kpraytor is offline
New Guy
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Exclamation Pilot ACS without Eyes & Tadao Board

So I decided to take my marker out and test fire it with some paint. I followed the instructions listed in this thread for how to wire it up. Whenever I dry fire my gun, it appears to work just fine, but when I attempt to shoot paint, the marker only works every 5 or so trigger pulls.

I know my tank has enough air and I know the battery is charged up. Also, I have disabled the "eyes" on the board. Even when I am in the eyes disabled mode, then gun still tells me that something to do with the eyes is still malfunctioning.

Any help or ideas on how to alleviate this problem would be greatly appreciated. I have no intention of installing eyes, so that wouldn't be a good solution.



http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=20972
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2012, 11:29 AM
slykenner slykenner is offline
New Guy
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default Re: Pilot ACS without Eyes & Tadao Board

what year pilot do you have? and how'd you do it?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:34 PM.