Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-29-2009, 07:25 PM
bungeye bungeye is offline
The Idiotic Kiwi
 
Join Date: Jan 2006
Location: Whangarei, North of Auckland.
Posts: 277
Default no balance valve

hey,

NB: i havent been on here in years but glad my login still works. Kia Ora to everyone anyway.

my mate jst got a vs2 he brought from trademe (nz equivlnt to ebay) and it had problems working. ive had many spyder and no them real well, so he gave it 2 me to check out.

when i striped it apart, it doesnt have a balence valve in it. just a valve/striker and spring which looks like the normal 'old' setup.
this wont allow the gun to cycle with the input pressutre its getting.

so the only remedy i can think of is to remove the 300psi gauge and turn the pressure up. but this will then make it a normal HP spyder in a vs2 body.

sureley there is something i can do to get it working better.

any ideas??
__________________
My 3 life mottos

1) Buy in bulk and save
2) Cutting in line gets you nowhere, except to the front of the line
3) If something has gone wrong. Its easy to blame yourself, but its EVEN eaiser to blame someone else.
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:10 AM.