Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > General Spyder Discussion > Veteran Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-30-2005, 12:44 PM
Team Ramrod's Avatar
Team Ramrod Team Ramrod is offline
I Like Me
 
Join Date: Dec 2005
Location: Canukland
Posts: 719
Default Egg problem, guessing eye

ok, im having a problem with my new to me eggy. when i bought it it was working fine and i have played a few games with it, working 100%. well i played a few games and then it stopped feeding. the low battery light was on and the battery door was broken so i figured it was just a combination of thoes. i have since replaced the battery door with the newer, stronger ones and put new batteries in it, with no luck. i was playing on a sand field so i thought maybe the eye was dirty, i stripped the egg, cleaned the eyes with a q-tip and cleaned the raceway, put it back together and still no luck.
if you have any sugestions i love to hear them cause im stumped, hopefully i dont have to replace the board, i dont really need any more speed (stock board, i shoot a mech cocker so im not gonna out shoot it and its good for the minimal blowback i get [hopefully all gone now with my new lightning bolt])
thanks for your help,
Ramrod
(sorry for spelling, i stil cant find the spell checker)
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:55 AM.