Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 11-05-2007, 11:53 AM
MK3ma70 MK3ma70 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 32
Default Re: chopping and remote line question.

Well, define break in? As I sed before in this thread, It has been through maybe 1500 rounds. However, I have shot a few times this past week and I played yesterday. Id say a total 3000 rounds have been shot from this gun. If breaking in is the problem, is there another way to break it in faster, besides just shooting?
Reply With Quote
  #22  
Old 11-05-2007, 12:34 PM
chnk's Avatar
chnk chnk is offline
Mountian Dew sponsored
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 944
Default Re: chopping and remote line question.

take the bolt out, and stick a carpenters pencil between the top on the metal thing that holds the spring and the top on the hole,

let it sit there for like a day
Reply With Quote
  #23  
Old 11-05-2007, 02:20 PM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: chopping and remote line question.

Quote:
Originally Posted by chnk
take the bolt out, and stick a carpenters pencil between the top on the metal thing that holds the spring and the top on the hole,

let it sit there for like a day
What he said ^
Also look for threads "Breaking in the ACS bolt" There is alot of different ways to do it.
Reply With Quote
  #24  
Old 11-06-2007, 06:06 PM
MK3ma70 MK3ma70 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 32
Default Re: chopping and remote line question.

Ok, I read some of the other ways to break in the bolt, I was also reading why I might be shooting two balls at once. I guy sed detents? What are detents? What do they do and how can they be replaced?
Reply With Quote
  #25  
Old 11-06-2007, 06:12 PM
slim and shady's Avatar
slim and shady slim and shady is offline
Life is peachy
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wildwood, Alberta, Canada
Posts: 3,239
Default Re: chopping and remote line question.

Take the feedneck off and you will find your detents there. its a small peice of rubber to stop the ball from rolling out the barrel. Most people use Timmy detents, they seem to work best. and you can change it yourself easy.
Reply With Quote
  #26  
Old 11-07-2007, 11:09 AM
MK3ma70 MK3ma70 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 32
Default Re: chopping and remote line question.

ok, sounds eays enough. This should help out the shooting two balls at once thing?
Reply With Quote
  #27  
Old 11-07-2007, 02:38 PM
SpyderMan723's Avatar
SpyderMan723 SpyderMan723 is offline
TJ
 
Join Date: Nov 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,636
Default Re: chopping and remote line question.

Try getting new detents.

That might help.
Reply With Quote
  #28  
Old 11-13-2007, 07:31 PM
MK3ma70 MK3ma70 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 32
Default Re: chopping and remote line question.

Ok, went out and shot yesterday and heres the update. Now, keep in mind, this is with the stock Halo w/rip drive and I even did the "bolt breakin" thing. I just put a pin through the bolt to keep the spring compressed for 1 day. I still shoot out two balls at once, thats a given. Also, it seems like I chop more? In 600 rounds or so, I chopped about 7 times. Even in burst mode. I must admit, I was ready to soak the gun gasoline and take a match to it after I put two or three mags from my Glock into it. But, seriously, I not putting anymore money into it because I might be getting another pretty soon. However, If you guys have any other suggestion, please< enlighten me.
Reply With Quote
  #29  
Old 11-25-2007, 12:42 PM
SpyderMan723's Avatar
SpyderMan723 SpyderMan723 is offline
TJ
 
Join Date: Nov 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,636
Default Re: chopping and remote line question.

Quote:
Originally Posted by MK3ma70
Ok, went out and shot yesterday and heres the update. Now, keep in mind, this is with the stock Halo w/rip drive and I even did the "bolt breakin" thing. I just put a pin through the bolt to keep the spring compressed for 1 day. I still shoot out two balls at once, thats a given. Also, it seems like I chop more? In 600 rounds or so, I chopped about 7 times. Even in burst mode. I must admit, I was ready to soak the gun gasoline and take a match to it after I put two or three mags from my Glock into it. But, seriously, I not putting anymore money into it because I might be getting another pretty soon. However, If you guys have any other suggestion, please< enlighten me.
I was having the same problem, then i got the timmy detents and it stopped chopping as much, so i highly reccommend new detents, its like 10 for 10 or 15$ if i remember correctly
Reply With Quote
  #30  
Old 11-25-2007, 05:44 PM
zombie's Avatar
zombie zombie is offline
do not feed
 
Join Date: Nov 2007
Location: Sugar Land
Posts: 50
Default Re: chopping and remote line question.

you should get the v35 for the halo b.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:46 AM.