Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > General Spyder Discussion > General Spyder Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-13-2007, 12:44 PM
~shocktheman~'s Avatar
~shocktheman~ ~shocktheman~ is offline
...
 
Join Date: Jan 2006
Location: On top of the world....
Posts: 208
Default Vs2 Co2???

hey guys got a quick question. I dont have time to search otherwise i would. But, do you know if you can run co2 through the VS2's?? I really need to know, but i'm off to work right now in like 3 minutes. Thanks guys, it would just be for tomorrow if that makes any diff

`Aries
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2007, 01:47 PM
Backmanshooter's Avatar
Backmanshooter Backmanshooter is offline
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Location: 315 Aztec
Posts: 1,088
Default Re: Vs2 Co2???

No. You cant. Have fun at work .
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2007, 05:01 PM
cnizz cnizz is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: New York
Posts: 48
Default Re: Vs2 Co2???

Did you take the time to look at the manual? Don't use CO2, it says use compressed air only otherwise you're takin a huge risk of ruinin the gun
__________________
Spyder VS3
Evlution II
Pure Energy 48/3000
Crossfire 48/4500

Backup
Spyder Sonix Pro w/ drop and on/off
12 oz tanks
Reply With Quote
  #4  
Old 04-13-2007, 08:28 PM
~shocktheman~'s Avatar
~shocktheman~ ~shocktheman~ is offline
...
 
Join Date: Jan 2006
Location: On top of the world....
Posts: 208
Default Re: Vs2 Co2???

k thanks, my friends got one and he lost teh manual. I'm just not familiar with 'em. I've been out of teh sport for awhile. Thanks again guys

`Aries
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:10 PM.