Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Discontinued Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2007, 05:38 PM
Backmanshooter's Avatar
Backmanshooter Backmanshooter is offline
Join Date: Jun 2006
Location: 315 Aztec
Posts: 1,088
Default Re: clicky noise thingy

I attempted. Its not like I was like "oh noob you are stupid." I wasnt exactly sure, as you are, as to what he said.
Reply With Quote
Old 03-18-2007, 07:39 PM
Lyingcomic Lyingcomic is offline
Tai Mai Shu
Join Date: Jan 2007
Location: California
Posts: 66
Default Re: clicky noise thingy

yeah sorry for the confusing explanation. the problem was that one of the electric interals was moved out of place when i dusted the indside. its was the big black cylindrical shaped thing. i just moved it further inside a little mroe and then my gun started shooting again. but i dont know why this caused the 9.6v battery not to work, and the 9v working.

wut i mean by the 9v battery working, is that it makes "solenoid" work. but then i know it is not good for your gun so didnt use it, only for a "test". and btw, i gotta figure out what the parts are called and wut they do...im new to e-markers

hope that made the least sense for u smurf
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 02:25 AM.