Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > General Spyder Discussion > Veteran Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-16-2006, 08:37 PM
geeZus's Avatar
geeZus geeZus is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: 7Fight7
Posts: 396
Default Re: Yaaa finally...

Actually D, a Nerve board Shocker turns on with Vision.

Pre Nerve boards didn't.

Trust me, I read the instructions and thought that, until I played around with it.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-17-2006, 01:36 AM
claustrophobia9's Avatar
claustrophobia9 claustrophobia9 is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3,228
Default Re: Yaaa finally...

http://www.zdspb.com/media/manuals/tadao_shocker_m3.pdf m3
http://www.zdspb.com/media/manuals/tadao_shocker_m5.pdf m5
Reply With Quote
  #13  
Old 01-17-2006, 04:06 AM
vikingshadow's Avatar
vikingshadow vikingshadow is offline
Ah-roo! Ah-roo! Ah-roo!
 
Join Date: Dec 2005
Location: Where my stuff is. Duh!
Posts: 6,950
Default Re: Yaaa finally...

Not sure about the Dynasty board, but most aftermarket boards boot up in Vision mode. However, since it's a solid light, I don't know. Seems to me if it were solid, it would mean it's reading a ball (that's how it is with my shocker with Virtue.)

Welcome to the Shocker family! You'll love your new pea shooter...
__________________
Pressing on
Never argue with an idiot; they'll drag you down to their level and beat you with experience." ~ Anonymous
Reply With Quote
  #14  
Old 01-17-2006, 06:36 AM
geeZus's Avatar
geeZus geeZus is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: 7Fight7
Posts: 396
Default Re: Yaaa finally...

Quote:
Originally Posted by vikingshadow
However, since it's a solid light, I don't know. Seems to me if it were solid, it would mean it's reading a ball (that's how it is with my shocker with Virtue.)
Shocker + no hopper + light = MAGIC BALL

If there's no hopper and you hold it near light, it'll read a ball because of the bouncebeam eyes.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-17-2006, 11:41 AM
DyNasty9's Avatar
DyNasty9 DyNasty9 is offline
(spyderkid946)
 
Join Date: Dec 2005
Location: 'Cuse,NY
Posts: 827
Default Re: Yaaa finally...

ya i read the m3 manual and it boots up in vison. ok another question. i know setting up a trigger should be about personal preference but when we were at the feild one time this guy said that i should set it so its right on the switch then have a little backslack after the switch has been depressed. good idea? or no. o and to how much i got it for, $500 with 2 reloader B's
__________________
Dynabot
feedback: http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=2807
Reply With Quote
  #16  
Old 01-17-2006, 12:08 PM
claustrophobia9's Avatar
claustrophobia9 claustrophobia9 is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3,228
Default Re: Yaaa finally...

right on the switch isnt great, id pull it out a mm or so.
Reply With Quote
  #17  
Old 01-18-2006, 06:53 PM
DyNasty9's Avatar
DyNasty9 DyNasty9 is offline
(spyderkid946)
 
Join Date: Dec 2005
Location: 'Cuse,NY
Posts: 827
Default Re: Yaaa finally...

got pics check them out http://www.spyder.tv/forums/showthre...1224#post11224
__________________
Dynabot
feedback: http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=2807
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:12 AM.