Spyder Forums  

Go Back   Spyder Forums > Spyder Markers > Electronic Markers
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2006, 07:54 PM
arliss007's Avatar
arliss007 arliss007 is offline
FNG
 
Join Date: Sep 2006
Location: Oregon
Posts: 19
Default Eye problem with my t-board

Having a problem with my breakbeam eyes. is only one eye suppose to light up? and the eye alignment setup showing the eyes are aligned but i can have them totally removed from each other and it still shows it aligned. What is up? Can anyone help?
__________________
Pilot Acs Black/Blue
Check-it assault block
AIM Regulator
JJ Barrel
Bandit Valve
ND valve stem
Bob Long gauge
25g switch
T-board w/ blue eyes
32* spring kit
Polished internals
CCM Feed neck
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2006, 09:43 PM
arliss007's Avatar
arliss007 arliss007 is offline
FNG
 
Join Date: Sep 2006
Location: Oregon
Posts: 19
Default Re: Eye problem with my t-board

Solved the problem. was working in too much light. my house lights were on and causing it to think the beam wasn't being broke. turned lights off and problem went away. hope this helps someone else.
__________________
Pilot Acs Black/Blue
Check-it assault block
AIM Regulator
JJ Barrel
Bandit Valve
ND valve stem
Bob Long gauge
25g switch
T-board w/ blue eyes
32* spring kit
Polished internals
CCM Feed neck
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:36 AM.