Spyder Forums

Spyder Forums (http://www.spyder.tv/forums/index.php)
-   General Spyder Forum (http://www.spyder.tv/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Switching to air, how? (http://www.spyder.tv/forums/showthread.php?t=21993)

5:00 11-21-2011 08:59 AM

Switching to air, how?
 
I have an '09 Pilot that came with CO2. What a PIA it is to deal with!
I am looking to do a high pressure system with a carbon tank. What do I need to do? What do I need to get?
Other than a barrel and hopper this thing is totally stock.
Thanks!

big_daddy_d 11-21-2011 09:36 AM

Re: Switching to air, how?
 
you would have to purchase an air tank, I don't think Co2 tanks are that upgradeable. But someone could correct me if I'm wrong...

5:00 11-21-2011 09:54 AM

Re: Switching to air, how?
 
I am going to get rid of the metal tank it came with and go with a fiber tank. I don't know if anything needs to be done to the marker internally? Regulator? I have no clue (noob)
Any ideas on what I should get?

TheDarkShadow 11-21-2011 10:28 AM

Re: Switching to air, how?
 
nope, you should be good to go as long as you get a HP tank and not a LP tank

5:00 11-21-2011 12:20 PM

Re: Switching to air, how?
 
Thanks for the help and good by CO2

Follow my ROTAX 11-21-2011 08:07 PM

Re: Switching to air, how?
 
Chrono your gun with the HPA , mine loses FPS with compressed air . Carbon tanks are real nice , I like mine with the remote line also .

5:00 11-22-2011 08:41 AM

Re: Switching to air, how?
 
Will do. Picked up a fiber tank and cover.


All times are GMT -8. The time now is 01:02 PM.