PDA

View Full Version : Does anyone know...


ArcticFox1984
01-20-2007, 09:31 AM
If I can change the gripframe from a MR1 and put it on my MR2?

I like the way they look and the board in mine is a little fudged after taking a bath in a icy puddle lol.

Thanks!;)

kidonfire
01-20-2007, 01:04 PM
I'm looking at the diagrams and it doesn't look like you can. The screw on the MR2 is ina different place.

DRAGON
01-20-2007, 02:48 PM
Teh fire kid is correct, you cannot exchange frames because the screw hole locations are in different places. This is why you can use any pre-existing Spyder e-frame on the MR1 but cannot use the MR2 & 3 frames on other Spyder's -