PDA

View Full Version : Fasta Problem


Triple xXx
01-18-2007, 07:19 AM
Just got my new Fasta hopper in yesterday but the unit will not work.

I installed the batteries and the unit's display will come on (LCD).

But none of the control buttons will function at all if you push them. I can't even turn the unit off unless I pull the batteries.

Anyone? :mad:

Hossy
01-18-2007, 07:31 AM
knowing alot of us havent had or used a fasta, id also suggest to call or email kingman.

if you know how everything works, have read the manual, take it appart and see if something on the board isnt right

Triple xXx
01-18-2007, 09:06 AM
knowing alot of us havent had or used a fasta, id also suggest to call or email kingman.

if you know how everything works, have read the manual, take it appart and see if something on the board isnt right


Kingman is sending me a new one! :mad: :D

timbertiger20
01-18-2007, 04:16 PM
Did they ask for the old one back?

Brandon_MR2
01-18-2007, 05:57 PM
mine came and it only works with the batteries in backwards.

Triple xXx
01-18-2007, 06:27 PM
mine came and it only works with the batteries in backwards.


I tired switching the batteries around and the unit would not even come on.

I think that quality control is pretty poor here with the Fasta.

pb34
01-18-2007, 06:31 PM
Mine works fine. I got the LED version though. Maybe the LCD's have a problem?

Halucin8
01-18-2007, 06:34 PM
i wouldn't think so this is the first problem post for the fasta that i have seen and they have been out since well before xmas. sounds like they are doing pretty good. sorry to hear about your hopper and I am glad kingman is taking care of it for you.

Triple xXx
01-18-2007, 06:42 PM
Did they ask for the old one back?


Yes, they did! Fine with me !@#$%^

Triple xXx
01-18-2007, 06:43 PM
I am glad kingman is taking care of it for you.


They do seem very customer service friendly! This is the second time they've sent me something with no problem.