PDA

View Full Version : mr1 ups


wylde01
01-16-2007, 05:10 PM
hey i was looking to get an mr1 as a backup for my mr2 and was wondering if you could put an acs bolt in the mr1? i know now that you can put the rocking trigger on but i do not want it to chop all the time. thanks in advace!

yamaha cow
01-16-2007, 05:18 PM
look at the acs post or the custom thread. i got an acs thin in there,

DRAGON
01-16-2007, 06:39 PM
Yes you can but it must be a MR2 ACS because the detent groove must be in the right spot or expect to continually chop the detent off -