PDA

View Full Version : Macroline help


Abe2112
12-04-2006, 02:02 PM
How do I use this stuff? Do I just push the line into a hose fitting and Im good to go? also, do I need any rings?

Hossy
12-04-2006, 04:27 PM
yeah just push it in, that is if you do have the right fittings....

Im assuming you have a spyder rodeo, imagine, or tlx or something like that, if im wrong, sorry, but you will have to get these fittings

www.carolinapbs.com

edit: i did a little searching and you have a victor. you will need to get the right fittings

Jimmyd24
12-04-2006, 04:43 PM
when ur installing the fittings into your gun, u will want to use some sort of sealant before you screw it in then let the sealant dry overnight, that way you wont have to worry about any leaks

vwjimmy
12-04-2006, 04:58 PM
when ur installing the fittings into your gun, u will want to use some sort of sealant before you screw it in then let the sealant dry overnight, that way you wont have to worry about any leaks
Most new macro fittings come with sealant on the threads.....
If yours are clean, you can use a bit of Teflon tape and go straight to air when they are installed :)

JMotioN
12-04-2006, 05:04 PM
its pretty easy, but dont rush it and take your time and it will come out well with no problems. only thing that i dont like is i get leaks when its cold out from my asa fitting!

Hossy
12-04-2006, 05:28 PM
if you have any air leaks, get some teflon tape

Abe2112
12-05-2006, 12:06 PM
What kind of special Fitting do I need? I can't find anything on the site.

bracer028
12-05-2006, 12:19 PM
make sure u get metric macro fittings.