PDA

View Full Version : no burst on mr3?


ihaveaMR3
11-29-2006, 06:08 PM
hey, i just got an mr3 and haven't shot it yet but i am a big fan of 3 shot burst and the mr3 doesn't have it. Is there any way to put a new trigger on it or something else to give it 3 shot burst while still keeping the eye on? I know it is off in auto but maybe there is a way to turn it on with 3 shot burst. any advice would help. Thanx

DRAGON
11-29-2006, 06:40 PM
Try a new T-board from Scenario Dreams. I suppose it depends on if you're willing to spend $$$$ for your burst modes or not -

ihaveaMR3
11-30-2006, 11:53 AM
so a t-board w/eye will help me put burst on without chopping?