PDA

View Full Version : nitro


splater18
01-09-2006, 02:58 PM
does the rodeo accept nitro and what kinda tank should i get

bamf-hacker
01-09-2006, 03:03 PM
yes and a Crossfire tank is a good choice.

HacKeR

Spyder5oh
01-09-2006, 05:07 PM
The Rodeo accept CO2 or Nitro Tank. I have a Crossfire and my Rodeo perform excellent.:)

splater18
01-09-2006, 05:42 PM
how much is a crossfire and where can i get it

bamf-hacker
01-09-2006, 06:09 PM
here is a link to Skanlines selection of crossy tanks

LINK (http://www.skanline.com/pages-main/category-709_997_1099/paintball-tanks-nitro-crossfire.html?zenid=ec32b3739a7e44bd92011d4176107 4b8)

but you can get them from any of the big online retailers or at your local shop.

You will need the high pressure one for your Rodeo.

HacKeR

splater18
01-10-2006, 01:18 PM
thanks for the help

bamf-hacker
01-10-2006, 01:20 PM
anytime...

HacKeR

ooglieboogliebob
01-16-2006, 07:57 PM
actually ... a 72/3k tank goes for 64 bucks .. which is pretty cheap
TANK (http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/DisplayProductInformation-Start;sid=ZAhRTt7jAVZRBJ0vHOCR5tQ3wUjkkpw_JCE=?Pro ductID=OAKsFAY7hlsAAAD5MtFJBmGq)