PDA

View Full Version : Air tank fill stations


anemcek
08-04-2006, 04:15 AM
Something I just thought of that I thought I heard the answer to and cant remember. I know you cant fill a 3000 psi on a 4500 fill station for obvious reasons, but can you fill a 4500 tank to 3000 on a 3000 fill station. I would like to sell my old 68 3000 tank because i have a 68 4500 but there are a few fields I play on once in a while that dont have 4500 fill stations and i havent been there recently to ask them this.

thechubbss12
08-04-2006, 06:18 AM
Yes you can fill a 4500 to 3000... that just means you tank is not full.

TheRedBarron
08-04-2006, 06:20 AM
Actually you can fill a 3000 tank on a 4500 fill station, that is what regulators are for, if you preset the reg to 3k it will only fill to 3k.

But you can also fill a 4500 tank to just 3000 that is fine too.

anemcek
08-04-2006, 09:36 AM
Thanks guys now I can get rid of my extra waste of capital 68 3000 that is just sitting around since the 3000 fill stations can be used on my 4500.