PDA

View Full Version : E frame on my MR1?


kenshin
07-07-2006, 12:04 PM
I was just wondering if you have to change the stock bolt to a delrin bolt if you wanted to go with an electronic frame. Does it matter? If some could tell me that would be swell.

mr1man
07-07-2006, 01:22 PM
no it doesnt matter, but it may perform better

yamaha cow
07-07-2006, 01:42 PM
well some e frames dont work as good my esp frame doesn't work on my mr1 the sear slips.

Frat
07-07-2006, 09:37 PM
Are you talking about the bolt or the striker?

ooglieboogliebob
07-07-2006, 10:50 PM
... the sear ... it's on the trigger frame ... if you look on the top .. there's 2 things... the trigger and the sear ...

Yamaha ... try switching out strikers ...

yamaha cow
07-08-2006, 07:10 AM
i know i switched them it woeks know its just some time it happens with new e triggers.

WhatThaSmurf
07-08-2006, 07:42 AM
I can't believe people come in here not knowing what all the parts are called. It's like they never even look at their manual when they get their markers!

yamaha cow
07-08-2006, 11:50 AM
wait whoi are u talking about.

ooglieboogliebob
07-08-2006, 03:23 PM
Are you talking about the bolt or the striker?


Thats what smurfy's talking about ...

Frat
07-08-2006, 07:02 PM
I think smurf is forgetting he was a NOOOOB once himself. And yamaha I had to play with the springs on mine when I put the CAMD frame on mine. I asked Kingman about interchangability with the mechanical frame and the e-frames. The tech rep told me they are all 100% interchangable but I think they sit a little lower in the MR1. With a hard spring I was having issues with sear catching. It worked fine with the mechanical frame. I switched to a medium spring and it works like a champ.

yamaha cow
07-08-2006, 08:46 PM
thx i figgured that out two i use a pen spring out of a pen called a pro light or something.

tater_salad
08-02-2006, 07:57 PM
My E-Frame works perfectly with my MR1.

sharkbait
08-03-2006, 04:23 AM
can anyone show me what eframes they use on there MR1's. iv been thinking about getting one. if i do do i just unscrew the old frame and screw the new one on?

QuiGonKen
08-04-2006, 04:54 PM
can anyone show me what eframes they use on there MR1's. iv been thinking about getting one. if i do do i just unscrew the old frame and screw the new one on?

lol i asked the same question before, apparently thats all thats needed :p