PDA

View Full Version : pressure in C02 tank


sk8erkid530
06-20-2006, 08:37 AM
Can u put a pressure gauge on a C02 tank?........or is there another way to see how much C02 you have left?

Hossy
06-20-2006, 08:43 AM
you dont need it, theres no point, you can see when it becomes less heavy that it needs air.

co2 is cheap, so i do recommend switching to HPA

Ares
06-20-2006, 09:20 AM
no there is no way to mount a guage on a co2 tank. it wouldnt help anyway because co2 puts out a constant pressure (~850 psi) until the tank is empty. the best way is to just keep track of how much you shoot and fiill accordingly. theres a chart on http://www.ottersccustoms.com/air.html that tells you how many hsots to expect form each size tank

yamaha cow
06-21-2006, 04:44 PM
it's not that hard to tell how much Co2 is left in your tank
even if you dont fill tans up at a field like i do.