PDA

View Full Version : Gauge...


Nader
04-13-2006, 11:31 AM
So umm, my gauge messed up....the paper part of it came unglued or something, and is just floating around in there, so I can't tell what pressure I'm at.....the needle is in the right place though, so I can get a general idea.

http://img133.imageshack.us/img133/7931/shocker211ik.th.jpg (http://img133.imageshack.us/my.php?image=shocker211ik.jpg)

Question is, how do I pop open the gauge top to get at the paper and glue it back on? I don't want to damage the gauge, but I'd like to not have to buy a new one...

DRAGON
04-13-2006, 11:37 AM
.........Question is, how do I pop open the gauge top to get at the paper and glue it back on? I don't want to damage the gauge, but I'd like to not have to buy a new one...

You don't, you either send it back to the manufacturer as a faulty item or purchase another -

NB_Hacker_NB
04-13-2006, 11:37 AM
You send it back to the company, I dont believe you can fix them.

Nader
04-13-2006, 11:44 AM
well darn, hopefully SP will fix it for me....or send me a new one...