PDA

View Full Version : Board


killerpinecone
03-28-2006, 06:12 PM
Could I put a camd board in the ipi 3.0 frame???

ad0131065
03-28-2006, 06:39 PM
yes

ooglieboogliebob
04-02-2006, 11:54 AM
yeah you could ... but .. why not just get the t-board ... ??

druid
04-02-2006, 12:55 PM
yeah you could ... but .. why not just get the t-board ... ??

QFT

vwjimmy
04-03-2006, 05:04 PM
CAMD boards from the new Fenix and Pilot frames have a different charger position....you would have to mod your frame....
just to let you know....

ooglieboogliebob
04-03-2006, 05:55 PM
^^... eh not a big problem... just try a drill ... and the file out the rough edges ....