PDA

View Full Version : Spyder E Trigger Frame Issue.


KyleMich
12-27-2011, 11:27 PM
Hello. I currently have the Spyder MR1, And I purchased a Spyder E Trigger Frame, and was told it is compatible with my marker. Now I have it installed on my gun, but i cant seem to get it to shoot. I have not found anything on the internet, and I know nothing about guns etc. Please help? Not to sure what to do.

EDIT: I replaced the original trigger with the E trigger. I am not sure if that helps.

Lawpass
12-28-2011, 04:21 AM
Try changing the battery first. Does it click when you pull the trigger?

TheDarkShadow
12-28-2011, 08:58 PM
are you using a fully charged 9.6V battery? does it turn on at all? if it does, does it just make a clicking noise and not fire the gun?

KyleMich
12-28-2011, 10:26 PM
Brand new battery, when the bolt is pulled back all the way and locked into place nothing happens, I have tried it on all three modes. I can hear the trigger pushing on that little metal flap that sits behind the trigger when i pull it. Sorry if my paintball vocabulary is not very understandable.

Lawpass
12-30-2011, 05:36 AM
For sure use the kingman 9.6v battery.
You can try dialing the velocity all the way out (decrease velocity), if the battery is weak for some reason, decreasing the force caused by the spring will give it a better chance of being able to trip the sear and let you know if its a battery problem. If its not a battery problem, then its probably something on the board and you should give Kingman a call. Hope this helps.

KyleMich
12-30-2011, 03:28 PM
I took it to my local Paintball facility, And i was told it was missing a piece. So thank you guys for all your help.