PDA

View Full Version : vs2 trigger on vs3???


Swingline76
03-29-2010, 06:29 AM
is it a straight swap to put the vs2 trigger frame on the vs3????:p :confused: :D :rolleyes:

swoosh81
03-29-2010, 06:41 AM
Yes

Swingline76
03-29-2010, 06:59 AM
thanks