PDA

View Full Version : Virtue Problem on VS2


M0nk3ydr01d
12-06-2009, 07:53 PM
I just got a Virtue Board on my VS2. The guy from my local paintball shop installed it for me. It was working perfectly fine but the only problem is once I got home, I noticed that the charging port in the back of the grip is way off from the hole and not aligned. The battery is too tight on the grip too so I can't take it off easily. Is there anyway I can resolve this problem??

bigred76
12-06-2009, 08:36 PM
Yup, use 9v's. The Virtue board should work just fine off of them. If you want to use the charging port, you'll need to drill out/expand the current hole.

M0nk3ydr01d
12-06-2009, 09:26 PM
Yup, use 9v's. The Virtue board should work just fine off of them. If you want to use the charging port, you'll need to drill out/expand the current hole.

thanx man, I think i might just use 9v for now and worry about drilling holes to it some other time.

SundragonPPS
12-07-2009, 06:48 PM
Just loosen up the 2 board screws then take a screwdriver and push up lightly(I emphasize lightly) on the bottom of the board while tightening down the screws again. You don't need to torque the screws down much. Just enough to hold it in place. Overtightening will crack the board. This should bring the charging port on the board up just enough to plug in the charger. You could also just loosen up the screws then while pushing up on the board with your finger plug the charging connector in then tighten the screws back down while it's in place.

I had the same problem as you till I simply moved the board up then tightened the screws back down. The board connector is still off a little but works.

I would not use a regular 9v with that board. I guaranty you the board will drain the battery whether on or off. Stay with the rechargeable because once it does drain the power you have the option to recharge.