PDA

View Full Version : Change Capacitor in Circuit Board.


Gustavo Barbosa
10-22-2009, 05:50 AM
I have a new jackcon (eletronic capacitor), for my mr2 circuit board, I need change, but I not have experience in eletronic, anyone can help me.

Sorry for my english, I live in Brazil.


I sent a mail for the factory in taipai and I received a new capacitor, becouse Jackcon capacitor in mr2 broke easy, have a problem in fabrication and the replacement is free.

srrssr my english is too bad. ahahahha

DFSniper
10-22-2009, 05:52 AM
use a soldering iron to heat up the ends and remove the old one. then clean up the holes where the wire goes, and put the new wires through the holes. use new solder to hold the wires in place.

Hob Hayward
10-28-2009, 10:51 AM
You're best bet would be to look up a basic soldering guide in your language and use that to help you desolder the old capacitor and then solder in the new one. It's quite easy to do once you figure it out.