PDA

View Full Version : RSX firning and air loss????


modifiedspyderimagine04
10-13-2009, 10:51 PM
I just recently bought a RSX paintball and Im happy with the purchase, an awesome gun to own. A few weeks ago I went to a paintball park and it started acting up. I would loose air pressure after I shoot it a few times and half the time it wouldnt fire. So needing an idea on whats wrong with it!!!!

Griff
10-25-2009, 01:02 PM
What psi is your marker set at?
250-275 Range for new marker, reg may take some time to break in.
If the marker is starving for more adjust the reg and give it to the gun.

Marker not firing might be a feed rate ishue What type of hopper?

Sub Note: On my VS 2 stock ran at 295psi(now modifed to be the simular to a RXS) I wore the main spring out in three months. Bought a spyder spring kit. The bolt spring needs to be cut to the right length.stiffist bolt spring lightest valve spring now shoots at 228 psi at 15 rnds a sec.

bigred76
10-25-2009, 06:29 PM
We need more information. Give us your entire set-up, please.

modifiedspyderimagine04
11-20-2009, 06:23 PM
At the time of the problems I had a 48ci compressed air tank and the hopper was is a 30bps spyder feasta. The regulator was sat at the line just above the 200 market!

Griff
12-12-2009, 10:35 AM
When was the last time you cleaned and oiled your marker?

modifiedspyderimagine04
12-16-2009, 01:40 AM
I never oiled or cleaned the gun that was the first time used that gun. It came new in the box!

Griff
12-16-2009, 04:08 PM
up the pressure to 250-275 Range for new marker, reg may take some time to break in. always add two drops of oil to you marker in the asa then attach your tank. it is an easy way to oil the marker. remove barrel and dry fire.It will lightly dust oil down your barrel if left on.(not good for acuracy) Then crono.
If the marker is starving for more adjust the reg and give it to the gun.

Sub Note: On my VS 2 stock ran at 295psi(now modifed to be the simular to a RXS)now shoots at 228 psi at 15 rnds a sec.

modifiedspyderimagine04
02-26-2010, 12:29 AM
ok i got the gun fixed it is shooting great now!

modifiedspyderimagine04
04-05-2010, 11:11 AM
well the problem is back again