PDA

View Full Version : strange problem


lphilipl
08-26-2009, 12:24 PM
I have a strange problem with my mr2. Basically, when I put it onto a firing mode, it will switch between that and semi-auto (green). However, despite a light of some colour appearing, about half the time the marker won't even shoot.
The strange part of this problem is to fix it, i have to open up the grip and push up slightly on the electronic board thing inside. Putting something in to hold it up wouldn't work, it has to be pushed exactly a certain amount. loosening and tightening the screws doesn't help at all. The problem isn't with the jumper and the battery is fully charged.
I've searched around quite a bit and cannot find a similar problem. Would it help if I put a video on youtube of the problem?

Thanks alot if anybody has any advice.

sonik
08-26-2009, 01:47 PM
I video would be perfect. (make sure you use good lighting, try a desk lamp behind you, pointed at the ceiling)

This sounds like it COULD be your CAP is fried (help me out here guys)

I posted an address you could write to for a replacement (sample) JACKCON cap a while back...

seach for JACKCON and my name....
Edit: found it.... http://spyder.tv/forums/showpost.php?p=240877&postcount=21
...
the cap is a Jackcon 6800uF16v

I have heard if you email this address you can ask for a sample and they ship for free. -> JACKCON@MS14.HINET.NET

this is from a year ago but may still work:

please provide your full address by return, we will able to send you the samples of 6800uf/16V for replacement.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JACKCON CAPACITOR ELECTRONICS CO., LTD
HONJU TAIWAN CO., LTD.
TEL:+886-2-2278-2210
FAX:+886-2-2278-2640
+886-2-2278-2656
E-MAIL: jackcon@ms14.hinet.net
MSN:jackcon@ms14.hinet.net
Skype:jackcon-john
Yahoo message:jackcon_john@yahoo.com.tw
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~