PDA

View Full Version : spyder to tippmann conversion


Ibuildmyguns
07-04-2009, 08:15 PM
I tried searching for it with no luck. I want to put an A5 flatline barrel on my spyder SE. can anyone help. I know there must be a barrel conversion, i simply cant find it.

oldironmudder
07-04-2009, 08:48 PM
YEARS, & I mean years ago I remember someone who made an adapter to do this but no clue now. I wanna say its kinda like how they did them on the Flatline Cockers.

ferret15
07-05-2009, 04:01 AM
although i think the flatline is the stupid things you can add to your gun.

buy a 98 lapco adapter and use the 98 flatline.

Ibuildmyguns
07-05-2009, 05:37 AM
although i think the flatline is the stupid things you can add to your gun.

buy a 98 lapco adapter and use the 98 flatline.

I liked the flatline when i had it on my 98. I guess i want to know why it is "the stupidest" thing i could add.

TheDarkShadow
07-05-2009, 07:43 PM
just get an apex imo

Ibuildmyguns
07-06-2009, 04:21 AM
im not sure the FL would really fit or not look like crap to be honest.

slim and shady
07-11-2009, 07:39 PM
I would just grab an apax, far better then the flatline barrels and you can put it on alot of aftermarket barrels and turn it off to acheive just as good of accuracy as anyone else on the feild.

florios
07-14-2009, 03:22 AM
yeah they used to sell little thread addapters they looked terrible, only way i could think of it is you would need to get a pipe threader.

any how i have lots of friends with flatlines, they say they get loads of barrel breaks so id just go with an apex if you want spin that bad

Ibuildmyguns
07-14-2009, 05:30 AM
I just want something that is going to give me more reach. The accuracy of the the setup now isnt bad, but if I said i didnt want to improve it i would be lying. Im shooting up hill at bunkers from (if i had to guess) 100+ feet away and i am noticing that i have to try and lob it a bit. so some more air pressure, a better bolt, and a good barrel is in need.

bigred76
07-14-2009, 12:44 PM
Wait wait wait, more air pressure? 280fps is 280fps. Period. Don't be an idiot.

You could always move in closer for the shot, like the rest of us. It always worked for me.

Ibuildmyguns
07-14-2009, 01:07 PM
Wait wait wait, more air pressure? 280fps is 280fps. Period. Don't be an idiot.

You could always move in closer for the shot, like the rest of us. It always worked for me.

Well im glad it works well for you.