PDA

View Full Version : Vs2 with high Pressure tank or CO2


conradl
12-09-2008, 05:47 PM
I have a VS2 which is a low pressure gun, does it matter if i get a high pressure compressed air tank? or should i get a low pressure tank too? Also can the Vs2 work on CO2?

thanks

-Conrad

TheDarkShadow
12-09-2008, 05:53 PM
get a high pressure tank and no you can not use CO2

conradl
12-09-2008, 05:59 PM
ok great thank you for the quick reply. Am i going to have to change an setting or anything if i get a high pressure tank, or just screw it on and play?

TheDarkShadow
12-09-2008, 06:32 PM
nope just screw it in and play

swoosh81
12-10-2008, 04:19 AM
Been using a/s Co2 for almost 2 years now with no added wear and tear on the gun.

DFSniper
12-10-2008, 04:28 AM
of course, you swapped the o-rings out, right?

swoosh81
12-10-2008, 04:29 AM
Of course, after the stock ones wore out. But that did take about 4 months to do so.

Modded-Like-Hell
12-10-2008, 08:03 AM
3000psi or 4500psi, it dont matter, psi output is like 850psi on tank regulators. i wouldnt recommend co2