PDA

View Full Version : empire b


iheartmurder
11-07-2008, 08:56 AM
of the 3 settings on an empire b...which is the best for a vs2?

bigred76
11-07-2008, 10:09 AM
1 or 2, depending on if 1 just doesn't cut it.

texasvs2
07-26-2009, 11:31 PM
2 because setting 1 jams and 3 eats ur batteries

bigred76
07-26-2009, 11:34 PM
If it's jamming on setting 1, 2 will just crush your paint. ;)

texasvs2
07-26-2009, 11:47 PM
o well i replaced mine with a Dye Rotor so no worries about setting 1 2 or 3 just press the button n go