PDA

View Full Version : March Desktop Thread


jcrazyjj
03-01-2006, 04:04 PM
yep, its that time again, post away!!

http://img89.imageshack.us/img89/8720/desktop20ea.jpg

claustrophobia9
03-01-2006, 04:41 PM
http://img.photobucket.com/albums/v288/claustrophobia9/Untitled-1copy.jpg
j... you have computer problems right... why? because you have LIMEWIRE!!!

jcrazyjj
03-01-2006, 04:59 PM
j... you have computer problems right... why? because you have LIMEWIRE!!!

wouldnt doubt it, but i need my music!!! unless u have a safer "free" way to dl songs??

paintballer5646
03-01-2006, 05:03 PM
http://img.photobucket.com/albums/v651/paintballer5645/Marchdesktop.jpg

Limewire doesn't hurt your computer unless you download dumb stuff on it. Most of the songs are fine. Just be sure that you don't share the songs and you wont get spyware and all that other junk.

phatphil
03-01-2006, 05:05 PM
Teh Mac
http://img468.imageshack.us/img468/7621/picture15rg.jpg (http://imageshack.us)

Sometimes... you just gotta emulate :crazy:
http://img221.imageshack.us/img221/6203/windows98picture16ev.gif (http://imageshack.us)

jcrazyjj
03-01-2006, 05:05 PM
exactly, i share never share the songs

Hoppy11
03-01-2006, 05:22 PM
http://img.photobucket.com/albums/v145/Hoppy11/Desktop3.jpg

claustrophobia9
03-02-2006, 02:18 AM
j i pmed you.

claustrophobia9
03-02-2006, 02:25 AM
Limewire doesn't hurt your computer unless you download dumb stuff on it. Most of the songs are fine. Just be sure that you don't share the songs and you wont get spyware and all that other junk.
false, it comes prebundled with crap unless you took the liberty to get limewirepro which only has a little bit of prebundled crap. all it takes is one slip and you have 12 new viruses on your computer, id rather not put myself in that position every day.

DRAGON
03-02-2006, 03:23 AM
Ma fav pb pic -

http://www.imagestation.com/picture/sraid201/pec94f2e0ee8d92e8375bfbcaab2f08a2/effb3fd2.jpg

Hoppy11
03-02-2006, 10:59 AM
false, it comes prebundled with crap unless you took the liberty to get limewirepro which only has a little bit of prebundled crap. all it takes is one slip and you have 12 new viruses on your computer, id rather not put myself in that position every day.


You are the only one I have ever heard this from. I don't use Limewire, but I have looked into many services for getting music and talked to alot of people and I have never heard this.

phatphil
03-02-2006, 11:20 AM
You are the only one I have ever heard this from. I don't use Limewire, but I have looked into many services for getting music and talked to alot of people and I have never heard this.
I've heard what Claus said before too, but I have no idea since I've never used the Windows version. I know that the Mac version doesn't come bundled with anything in the free version or pro version though.

DyNasty9
03-02-2006, 11:53 AM
phil how do you take the screen shot of the desktop on your mac???

Icedveins
03-02-2006, 12:00 PM
eh..desktop!
Anyone from the Ocala area have probably seen this lil' joker crusin' around ;)!!
http://img.photobucket.com/albums/v473/Jo060/untitled.jpg

claustrophobia9
03-02-2006, 12:38 PM
limewire uses tracking software that reads cookies, it also ussually comes with extra crap thats harder to get rid of. their pro version cough*freeifyouusethefreeversiontogetit*cough (teach them a lesson...) doesnt come with the previously said tracker. phil, i think the tracker still works on macs, the other stuff probibly doesnt.

chubb0rz
03-02-2006, 05:00 PM
I've used limewire for over 1/2 year virus free and no problems.

claustrophobia9
03-02-2006, 05:45 PM
how does one know if they are ill, if they show no symptoms. you could be right, and your computer could be clean, but maybe it isn't your computer that has the virus, maybe its you.

Dharma punk
03-04-2006, 12:03 AM
Man, that's a sweet EK.

http://home.insightbb.com/~swilson7782/Untitled-1.jpg

durrell
03-05-2006, 11:27 AM
Wow that girl is freaking banging.

http://img.photobucket.com/albums/v157/Durrell12/desktop.jpg

phatphil
03-05-2006, 12:36 PM
phil how do you take the screen shot of the desktop on your mac???
Apple-Shift-3 Or Open Preview, File > Grab > and you can do a Timed Capture.