PDA

View Full Version : To add to my list of problems


XSiv Force
06-30-2008, 08:36 PM
I have started one of my projects on one of my mr1's. The problem im having is that evrytime i put air into the gun it sounds as if there is no air in the bottle, but when i take the bottle off and put it on one of my other beasts it shoots fine. What could be the issue? Im hoping to get this resolved before a game in a two weeks

Ace24
06-30-2008, 09:12 PM
There might be a blockage in your hose.

vikingshadow
07-01-2008, 06:23 AM
Could be the little nipple thing inside the ASA isn't depressing the pin in your tank. Are you sure that you're screwing the tank all the way in?

XSiv Force
07-01-2008, 09:15 AM
its on a remote line

deano 177
07-01-2008, 10:15 AM
have you tried putting it directly on the marker?

XSiv Force
07-01-2008, 06:21 PM
not yet i will have to take it off of another one of my guns and get more air wasted a 12 oz. trying to figure it out

slim and shady
07-01-2008, 09:45 PM
I think that soulnds like your coil acting up my sisters did the same thing. Try it direct on the gun maby it is that simple.

XSiv Force
07-05-2008, 06:08 PM
why would putting the bottom line back on cause a difference

cyberthrasher_706
07-05-2008, 07:20 PM
Do you have an ASA on this marker? from the sounds of your posts, you're just running a quick disconnect fitting. If you're running a remote, make sure your tank is screwed in all the way at the end of the remote. If you have an ASA, take off your remote and put the tank straight on the marker.

XSiv Force
07-05-2008, 07:25 PM
well when i have it on the remote it is all the way on, i think, :doah: but still need tor trywith the asa on

chrisjb82
07-06-2008, 04:06 AM
make sure you didn't screw the on valve all the way down. I know on my remote that when i screw the on valve in that it will starve the gun for air sometimes. I usually turn it all the way in and then back it out a couple of turns.

XSiv Force
07-06-2008, 04:11 PM
that might help be some

vikingshadow
07-06-2008, 04:20 PM
make sure you didn't screw the on valve all the way down. I know on my remote that when i screw the on valve in that it will starve the gun for air sometimes. I usually turn it all the way in and then back it out a couple of turns.

Our Co2 fill stations were this way. If screwed all the way down, we couldn't fill the tanks. This could be the problem you have!

XSiv Force
07-06-2008, 05:14 PM
Hey chris any chance you could post a pic of what your looks like with the remote hooked up especially what the nipple looks like on the gun itself

chrisjb82
07-07-2008, 10:09 AM
http://i352.photobucket.com/albums/r341/chrisjb82/remotethick.jpg Its off the part where you screw the remote into the tank...its the the knob that you turn to let the air through the hose. If you tighten that all the way down it will starve you gun of air.

police_brutality
07-07-2008, 12:24 PM
i believe that he was talking about the pic of the remote on the marker

chrisjb82
07-07-2008, 12:47 PM
yah...sorry...just posted real quick cause i was in a hurry...i will try to get a pic up of my remote hooked up... hey, did you try using the gun with the tank screwed directly to it yet? I know someone else posted that as well...just wondering if you had tried that yet just to make sure that it wasn't something wrong within the gun itself.

chrisjb82
07-07-2008, 01:50 PM
Ok lets try this. This is how my hooks up. I have the nipple screwed into the gun, it looks just like the one in the other pic I posted with the quick release on it. Not sure if this is what you were looking for in pics but here they are...
http://i352.photobucket.com/albums/r341/chrisjb82/DSCF8161.jpg
http://i352.photobucket.com/albums/r341/chrisjb82/DSCF8159.jpg
http://i352.photobucket.com/albums/r341/chrisjb82/DSCF8160.jpg

XSiv Force
07-07-2008, 05:19 PM
i wonder if i put the little o-ring thats normally on the bottom line at the top near the gun onto the remote line nipple if that will help with the space but thanks chris that should help me once i get some air

XSiv Force
07-09-2008, 12:24 PM
Alright i fixed the issue with the mr-1 all i had to do was loosen the nipple slightly

chrisjb82
07-09-2008, 04:48 PM
its amazing how it can be such a stupid little thing that can bring your marker to a complete stop huh?!

XSiv Force
07-09-2008, 04:55 PM
Now im having an issue with one of my pirahnas (SHOCKER THERE) once i put the tank onto the ASA and cock it air starts to come out of the trigger...............what is up with my guns and these air issues

police_brutality
07-11-2008, 07:26 PM
maybe pos pirahnas, that you bought for $5

XSiv Force
07-11-2008, 07:34 PM
it was $2 so back off

police_brutality
07-11-2008, 07:38 PM
ooo expensive

irishwarrior
07-11-2008, 07:46 PM
Now play nice you two! You don't want to be put in the timeout corner do you? :)

XSiv Force
07-11-2008, 07:47 PM
irish have told you latly that i love you

irishwarrior
07-11-2008, 07:48 PM
Yes, and I love me too, lol.

XSiv Force
07-11-2008, 07:49 PM
alright befor this gets any more off topic
i fixed the problem it was the oring on the valve

irishwarrior
07-11-2008, 07:51 PM
Sweet! I remember I had a PMI Piranha for my first marker, worked flawlessly and never broke.

XSiv Force
07-11-2008, 07:51 PM
yeah i enjoy them greatly

slim and shady
07-12-2008, 07:20 AM
^that beggs to be siged LOL

XSiv Force
07-12-2008, 07:21 AM
thanks from the peanut gallery

slim and shady
07-12-2008, 07:26 AM
No problem i owe you a few more OT's

irishwarrior
07-12-2008, 07:41 AM
And slim owes me a couple...

slim and shady
07-12-2008, 07:44 AM
And slim owes me a couple...

of thousand OT's. and since we are on the subject may as well run this one off the map. NOno im just kidding I will stop so no one has to read this garbage. Sorry all.

XSiv Force
07-12-2008, 08:01 AM
you both put a smile on my face....not out of laughter but of pity.....................................:dodgy: :D

irishwarrior
07-12-2008, 08:16 AM
two words: 3 stooges, :D

XSiv Force
07-12-2008, 09:22 AM
:dodgy: