PDA

View Full Version : to chop or not to chop thats the ?


fatkidfrompbaz
06-24-2008, 05:38 PM
will i chop if i use a apache on a mech gun?

XSiv Force
06-24-2008, 05:44 PM
i have used one before on my mechs but i have never chopped

police_brutality
06-24-2008, 06:43 PM
it wont chop

xsvly-fat
06-25-2008, 10:31 AM
No it wont chop, you should be fine

The Pumper
06-25-2008, 10:34 AM
mechs will chop, if at all, with gravity feeds

fatkidfrompbaz
06-25-2008, 02:06 PM
thanks guys