PDA

View Full Version : MR1 Problems


Bosley
06-02-2008, 02:23 PM
After fixing an earlier problem with chopping on my MR1, another problem has randomly occured (after no use at all). My MR1 shoots normally (as in it recocks after every shot) but the paintball does not fire. I had it checked at my local paintball shop but they were unable to diagnose the problem. Does anyone have any suggestions on how I could fix this problem (unfortunately I have little knowledge on equipment repair and maintenance).

Zee
06-02-2008, 03:13 PM
I'm sure someone will pop in to help you. (Irish or Shady most likely)

irishwarrior
06-02-2008, 03:57 PM
Have you made sure the hopper is feeding balls? Good prediction Zee.

Zee
06-03-2008, 04:13 AM
Hey, you guys are always good for some help. ;)

Ace24
06-03-2008, 10:37 AM
Your bolt is upside down.

cyberthrasher_706
06-03-2008, 03:52 PM
Your bolt is upside down.
That's the most common problem, especially after recent repair work. Detent slot goes on the right when you're holding it in a shooting position.

sneekypete
06-03-2008, 10:13 PM
That's the most common problem, especially after recent repair work. Detent slot goes on the right when you're holding it in a shooting position.

also the 2 holes in the bolt will be on the bottom.

jbrown84
06-04-2008, 12:30 PM
Glad I'm not the only one.

Thanks guys.

Bosley
06-25-2008, 03:00 PM
Alright, so the bolt was upside down (apparently the people running the local paintball shop don't know too much), but anyways thanks to Ace24 and everyone else who responded for helping me fix it.

And it has been fixed for quite some time now, but I forgot to post, so not to confuse anyone about it taking a month to fix.

malJohann
06-25-2008, 11:38 PM
Alright, so the bolt was upside down (apparently the people running the local paintball shop don't know too much), but anyways thanks to Ace24 and everyone else who responded for helping me fix it.

Now you just need to replace your detent since it's likely been chopped off.