PDA

View Full Version : back pressure?


jagman1
05-04-2008, 11:10 AM
is there a fix for this, it seems that when i shoot fast my vs1 stopps shooting, i have to slow dowm, i noticed the balls that are going through my feedneck are pushing upwards towards my hopper while this happens causing my marker not to fire, at first i thought it was cuz i had a gravity feed hopper so i bought a crappy vl force the box said its was rated at 18 bps, but it does the same :confused:

DirtySouth
05-04-2008, 11:19 AM
Mmmmm...The VL Force is a force feed so I don't know how the balls can be going back into the hopper. =/ I have a VL Force and a VS1 and mine is working perfectly fine.

jagman1
05-04-2008, 03:52 PM
i have a trinity spring kit and the tadao board i dunno if that would make any difference?

DirtySouth
05-04-2008, 05:03 PM
Mmmm...Try putting the stock spring back in place.

Jesse
05-07-2008, 01:41 PM
wat? how can that happen? the only way for it to have done that is if it was off, but it shpouldnt be doin that, maybe something is wrong with ur pressure ur right...

Griff
05-08-2008, 05:47 AM
I'm not sure on how to correct it other than a force feed hopper. Halo-B, Empire and some others. WHats happening is that when the balls go back up into the hopper the eye will not let it fire. Does it do the same with the eyes off,or do you end up w/ chopped balls?

jagman1
05-09-2008, 12:55 PM
gonna play tonight decided to put marker back to stock, accidentally pulled eyes wires out of connector that goes into board, any one tell me color of four wires from top to bottom?

bigred76
05-09-2008, 04:32 PM
As far as my memory goes, the connector can only go in one way.... ;)

jagman1
05-10-2008, 01:42 PM
no i meant the wires all four came out of the connector housing, but thanks anyway as for the firing problem it turned out i had a faulty tadao board i put my stock board back in and now it fires fine, i have to find out about the warranty on it