PDA

View Full Version : Apache or Torque?


Tacticalsniper25
05-02-2008, 02:09 PM
Hey guys havent posted here in a long time.

well i have a viewloader force right now and it just isnt cutting it for me cuz i have to keep turning the thing on and off. now i just looked at actionvillage.com and saw these two loaders

Torque Loudmouth Loader
http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/DisplayProductInformation-Start;sid=gC35Y1RIoTj5XhxTChQ5y16BSWe5V9X5g_g=?Pro ductID=2xrAqArbbh8AAAEZCyCglFN%2e

and the

Ricochet Apache LCD

http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/DisplayProductInformation-Start;sid=gC35Y1RIoTj5XhxTChQ5y16BSWe5V9X5g_g=?Pro ductID=S7esFAY7D30AAAD6Zrp1Mofk

i play lots of woodsball and not alot of speedball so any suggestions would be ppreciated

thanks
Bill

slim and shady
05-02-2008, 03:25 PM
I seen on here a wial back someone said the torque loaders were just sh**. So I guess that would help chase you away from that choice. Ever consider a Halo or a Q-loader? That is what most Mr2 users have.

Tacticalsniper25
05-02-2008, 03:32 PM
how much do those qloaders cost?

XSiv Force
05-02-2008, 04:58 PM
i love apache hoppers.......i used to have one that i airbrushed to look like an apache helicopter

slim and shady
05-02-2008, 05:45 PM
i love apache hoppers.......i used to have one that i airbrushed to look like an apache helicopter

LOL everytime I think I have heard you say the weirdist thing anyone could come up with you have to prove me wrong! ;)

I dont even know how much Q-loader kits are I have bought my two used off of the BST section of these forums. Used for the 500rnd kits there around 100. Never priced them out new check out Q-loaders website.

XSiv Force
05-02-2008, 05:51 PM
good ill see if i can find pics later and scan them

Tacticalsniper25
05-02-2008, 06:58 PM
just checked the price on the qloader website. 150 bucks for everything i need in it. any good websites that explain the qloader. and what are the benefits i might get one

XSiv Force
05-02-2008, 07:00 PM
low profile
looks cool

look on youtube

Tacticalsniper25
05-02-2008, 07:12 PM
what i dont understand is the qloader site tells you to buy the mod kit but on specopspaintball they give you the whole thing for 130 and it says it comes with everything you need and will fit as long as you have a 5/8" or 1" feedneck

gascan1888
05-02-2008, 08:01 PM
i can vouch for apache, it feeds like crazy. and looks pretty cool

Tacticalsniper25
05-03-2008, 02:30 AM
do i need the mounting kit too?

Lonus
05-03-2008, 03:24 AM
If you are a flanker or ambush type player the qloader is great, if you take a more head on aggressive approach you may find the 100 rounds per pod to be a bit limiting. Which ever way you go I would stick with a force feed type loader to help with any blow back trouble.

TheDarkShadow
05-03-2008, 04:10 AM
the torque is not bad, they're decent loaders, but are battery hogs in comparison to other loaders, if you're willing to spend $90 go for a halo, you can't go wrong with a halo.

Tacticalsniper25
05-03-2008, 04:55 AM
so the qloader only fits 100 balls? so what does it mean when it say 500 round qloader? is that the size of the silo?

slim and shady
05-03-2008, 09:08 AM
It means they give you 5 100rnd pods. If you cant hit someone in 100rnds you should take up a different sport, like ballet. Even for head on engagments 100rnds is alot of paint, and everyone owns a 4+1 or some other form of harness carry the other four pods with you when you run out put a new one on. Not a hard concept. To be honest i find "reloading with the Q-pods alot better then with my halo and paint spilling all over. All you do is turn it in and twist and your done.

Tacticalsniper25
05-03-2008, 12:58 PM
yeah i know that just i want to have more ammo so i dont have to keep reloading

LostCause
05-03-2008, 01:45 PM
tourqu is only 69.99? used to be 90 bucks

slim and shady
05-03-2008, 01:46 PM
If you bought the 500RND kit I think you would be happy that really is TONS of paint. even the 100Rnd pods themselves give you alot of ammo the only thing that is tougher is with a hopper as soon as you have a chance you can "Top it up" Q-pods you cant but I think you would catch on and like it much better in the end.

xsvly-fat
05-03-2008, 02:40 PM
out of those two choices i would have to say the torque, if you play only woodsball then the qloader would be a good choice too. if you play any speedball then i wouldnt recomend the qloader cause its a pain to reload

Tacticalsniper25
05-06-2008, 10:56 AM
i think ill go with the qloader. anything else i need to mount it under the barrel? or can i just get the 130 dollar 500round qloader kit

Dantheman134
05-06-2008, 06:00 PM
I took my plastic foregrip off and i mounted it with the standard bracket on the expansion chamber. Just wrap a little electric tape before you put the mounting bracket on and it'll work. The only thing that's a :mad: is the part that goes on the feedneck. It dosent't stay on very well. I tried putting some tape on the feedneck on the gun and it seems to be holding up. I'll post back the next time i got to my local field.

Tacticalsniper25
05-06-2008, 06:47 PM
any way i can do it without taking off the foregrip?

Dantheman134
05-08-2008, 12:37 PM
I know alot of people on here either got the custom mounting socket or the sp-8 mounting kit. All i can say is, Look around :)

kingny
05-11-2008, 05:59 PM
get a empire hopper they have the best the best one is the magda hopper i have it but it ccost like 150 and theres a chip that u could put in ur gun and its connected to ur board so there will be no chops at all or get a realoder B or halo B there the best

Tacticalsniper25
05-12-2008, 06:36 PM
im going to get the q loader because the low profile

Dantheman134
05-19-2008, 03:51 PM
Anyone wanna buy a 500 rd. Q-Loader kit with the Cms Upgrade?